MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Toplum » ŞAHANOĞLU KURFALI’DA
ŞAHANOĞLU KURFALI’DA

DP Kartal Belediyesi Başkan Adayı Müslim Şahanoğlu, E-5 üstünü adeta kanatları altına aldı.

Yakacık’ın 1980 ihtilalından sonra adeta kaderine terk edilmiş bir büyük KÖY konumunda olduğunu sık sık dile getiren ve hatırlatan Şahanoğlu, seçim çalışmalarının süratini gün geçtikçe arttırmaya başladı. Bu arada Sivil Toplum Kuruluşları ile yakın iletişim ve dirsek temasında olan tecrübeli politikacı ve belediyeci Müslim Şahanoğlu, DP. Kartal İlçe Başkanı Sedat Özkan ile birlikte Kartal Afyonlular Derneğini ziyaret etti. 20yıldır Afyonlular Derneğinin Yönetim Kurulu Başkanlığını başarı ile devam ettiren ve bu arada 30 Mart Yerel Seçimleri’nden Afyon Sandıklı Belediye Başkan A. Adayı olan Levent Işık ile tanıştı. Bir dönem Kartal Belediyesi Meclis üyesi görevinde bulunan ve ALTAŞ A.Ş.’de danışmanlık yapan tecrübeli belediyeci Levent Işık,” Sayın Şahanoğlu derneğimizi ziyaret etmeniz bizleri ziyadesiyle memnun etti ve sevindirdi. Sağ olsunlar siyasetçiler sık sık derneğimizi ziyaret ederler ve bizleri yalnız bırakmazlar. Sizinde DP’den Kartal Belediye Başkan adayı olduğunuzu zaten biliyordum. Bende memleketim Afyon-Sandıklı Belediyesi AK Parti Başkan A. Adayıyım. İnşallah aday gösterileceğimi umuyorum. Her ikimiz için neyse hayırlısı O olsun” temennisinde bulundu.
BAŞARI DİLEĞİNDE BULUNDU
Şahanoğlu, “ Sizinde benim gibi tecrübeli bir siyasetçi ve belediyeci olmuş olmanızı öğrenmekten ve derneğinizi ziyaret etmekten bende mutluluk duydum. Bende size çıkmış olduğunuz yolunuzda başarılar diliyorum. Allah ikimizinde yar ve yardımcısı olsun” şeklinde duygularını dile getirdi.

Msahanoglu
Müslim Şahanoğlu Serbest Kürsü’deydi
Kartal halkıyla içiçe yaşayan Dp Kartal Belediye Başkan adayı Müslim Şahanoğlu Vural Dağtekin’in gazeteci Tahsin Kara’nın birlikte hazırlayıp sunduğu Serbest Kürsü programına katıldı. Demokrat Parti Kartal Belediye Başkan adayı Müslim Şahanoğlu  Medya TV’de geçtiğimiz Perşembe akşamı saat 20:30′da yayınlanan programda DP Kartal adayı Şahanoğlu, geçmişten bu güne siyasi yaşamını, günümüzdeki siyasi havanın yorumunu ve Kartal’a dair fikirlerini anlattı.

Galeri
📆 13 Ocak 2014 Pazartesi 11:43   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR