MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Flaş, Genel, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » ŞAHANOĞLU MAL BEYANINDA BULUNDU
ŞAHANOĞLU MAL BEYANINDA BULUNDU

Demokrat Parti Kartal Belediye Başkan adayı  Müslim Şahanoğlu Türkiye’de temiz siyaset ,temiz Belediyecilik,temiz toplumu oluşturabilmek ve adayların arkasında rantın olmadığını göstermek adına kendi mal varlığını açıkladığı bir toplantı düzenledi.
Basının huzurunda Ortadağ Revaze Restoran’da bir kahvaltı eşliğinde Malvarlığını açıklayan Şahanoğlu şunları söyedi;

SAHANOĞLU
EN BÜYÜK SERVETİM 51 YILLIK HAYAT ARKADAŞIM
”15 yıl önce ticari hayatıma son verdim ve işlerimi çocuklarıma devrettim. 51 yıllık evliliğimde hep yanımda olan sevgili eşimle beraber mütevazi bir hayat sürdürüyoruz. Ankarada kendi adıma kayıtlı 1000 m’ bir arsam ve Bodrumda mütevazi bir yazlığımdan başka bir gayri menkulüm yoktur. Emekliyim ve Devletimin bana bağlamış olduğu emekli maaşım var. Allahıma şükürler olsunki bugüne kadar ne benim nede ailemin kursağından Haram lokma geçmedi ve geçmeyecekde.
Bu güne kadar ne hatırı sayılır bir servetim nede ayakkabı kutularında sakladığım paralarım olmadı, 35 yıllık siyasi geçmişimde alnım hep açık oldu bundan sonrada olacak.
En büyük kazancım tüm servetim 51 yıllık hayat arkadaşım, sevgili eşimdir bunuda göğsümü gere gere sizlerin önünde birkez daha tekrarlamaktan çok mutluyum..
Demokrat Parti Türkiyedeki Partilerin çıkış noktası ve Siyasi literatüre adını altın harflerle kazımış bir Partidir. Asla yok olmadı vede olmayacak ben ve İlçem olarak Demokrat Partinin bayrağını en iyi şekilde taşıyıp Partimizi önce Kartal’da sonrada Türkiyede en iyi yerlere taşımak adına elimizden geleni yapıyoruz.
Ben Kartal’da seçimi kazanacağıma inanıyorum ve bu imana sahibim,Halkın bana karşı ve Partimize karşı aşırı bir sevgisi ve özlemi var bunu her gittiğim yerlerde ziyadesiyle gösteriyorlar , bu da benim zaten içimde var olan inancımı dahada körüklüyor ve güçlendiriyor.
Ben diyorumki biz varız ve gümbür gümbür geliyoruz…..” diyerek sözlerini noktaladı.

1620902_628938570494348_1736083645_n
ÖZKAN ”TEMİZ VE ŞAİBESİZ BİR SİYASET ADINA MAL VARLIKLARINIZI AÇIKLAYIN”
Ardından söz alan Demokrat Parti İlçe Başkanı Sedat Özkan’da Basın mensuplarına hoş geldiniz diyerek ve teşekkür ederek sözlerine başladı. Özkan’da konuşmasında şunlara değindi;
Sayın Belediye Başkan adayım Duayen Siyasetçi ve çok değerli büyüğüm abim Müslim Şahanoğlu’na sonuna kadar katılıyorum. Bende temiz,şeffaf ve şaibesiz bir siyaset yapmak adına arkalarında rantın olmadığına,kendilerine ,çevresine ve Parti teşkilatlarına doğabilecek menfaatleri ön planda tutmamak adına Kartal’ımızda ve Tüm Türkiye’de ki aday adaylarının şahsi Malvarlıklarını açıklamalarını hatta sahip oldukları şirketler,vergi borçları ve sgk borçlarına kadar açıklamaları uygun olacaktır diye düşünüyorum.
Ben bir Kartal’lı seçmen ve siyasetçi olarak kartal ve Türkiyede’ki adayların ve aday adaylarının bu konuda halkın hassasiyetini ön planda tutmaları ve bunları açıklamalarının uygun olduğunu düşünmekteyim.Temiz ve şeffaf siyasetin oluşması amaçlı yaptığım bu teklifi başta Demokrat Parti Kartal Belediye Başkan Adayım sayın MÜSLİM ŞAHANOĞLU’nun açıklamasından çok mutlu olduğumu belirterek  bununla birlikte tüm aday ve aday adaylarınında hassas olan bu konuda şeffaf ve samimi davranarak açıklayacaklarını ve Kartallı seçmeni bilgilendireceklerini ümit etmekteyim.
Biz Demokrat Parti ailesi olarak Türkiye siyasetinin yozlaşmış, yolsuzluklarla anıldığı, temiz siyaset, şeffaf belediyecilik anlayışının daha da bir önem kazandığı şu günlerde bu açıklamaların yerinin ve zamanının geldiğini düşünmekteyiz. Yerel yönetimlere talip olan aday ve aday adaylarımızın hassas davranacakları hususunda hiç şüphemiz yoktur.
Demokrat Parti Kartal İlçe Başkanı olarak bu teklifimin Kartal daki aday ve aday adaylarının başta olmak üzere Türkiye genelindeki adayların kabulleneceğini, seçmenin “ Ben adayımı tanımak istiyorum” merakınında giderileceğine eminim. Bu düşünceyle tüm adaylara ve aday adaylarına 30 Mart 2014 yerel seçimleri için yapacakları çalışmalarında başarılar dilerim…. diyerek szölerini noktaladı.
Toplantı neticesinde Basın mensupları ile toplu resim çekilerek toplantı noktalandı…

Galeri
📆 06 Şubat 2014 Perşembe 17:14   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR