MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Politika, Toplum » Şahanoğlu,” Söz Milletindir”
Şahanoğlu,” Söz Milletindir”

 

 

Kartal Belediyesi Demokrat Parti(DP) Başkan Adayı, tecrübeli belediyeci ve siyasetçi Müslim Şahanoğlu, eski Adalet Partili, Demokrat Partililere ve Kartal halkına çağrıda bulundu. Davaya gönül vermiş ve sahiplenmiş partililere ve Kartal halkına yönelik yaptığı çağrıda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eski Demokrat partililere ve eski Adalet Partililerin kendi öz yuvalarına dönmeleri gerektiğini vurgu yapan, Şahanoğlu, “ Kartal halkına ve Kartal seçmenine mesajım şu; sevgili Kartal’lılar her zaman söylüyorum.Şimdiye kadar hep acemi insanları belediye başkanı seçtiniz. Lütfen bu sefer aynı hataya düşmeyiniz ve ehli insanları belediye başkanı seçiniz. Benim Broşürlerimi okuyun, inceleyin ve deneyimlerimi masaya yatırın ve mercek altına alın. Benim deneyimli ve ehliyetli bir belediyeci olduğuma inanıyorsanız ki, inandığınızı da biliyorum. Diğer başkan adayları ile beni mukayese edin ve bana OY VERİN diyorum ” çağrısında bulundu.

 

KARTAL KÖY HALİNDE KALMIŞ”

 

Şahanoğlu, şöyle devam etti:”Bakın Kartal şimdiye kadar köy halinde kalmış. Kartal Kentleşememiş Kartal yerinde sayıyor Kartal’dan diğer ilçelerimiz ayrılmış, onlar modern ilçeler haline gelmiş. Ama Kartal olduğu gibi duruyor. Taktir sizlerin Sandık başına gidin, mutlaka Demokrat Parti adayı ben Müslim Şahanoğlu’na OY VERİN. Sonuçta Kartal ve Kartal’ın güzel insanları kazanacak” yorumunu yaptı.

 

KENDİ YUVANIZA DÖNÜN”

 

Şahanoğlu,”Eski ve yeni Demokrat Partililerle ve eski Adalet Partililere şöyle seslenmek istiyorum. Demokrat Partiliyim diyen, Menderes’çiyim diyen, Demirel’ciyim diyen, Özal’cıyım diyen,Çiller’ciyim diyen her kese,yaşlılara ve gençlere diyorum ki,

YETER ARTIK BAŞKA PARTİLERİN ÇATISI ALTINDAN AYRILIN VE KENDİ ÖZ YUVANIZA DÖNÜN.

Menderes’in ruhunu şad edin, kendi partinize oy verin kazanıp kaybetmek önemli değil. “Yeter Söz Milletindir” diyen Demokrat Parti sizin olmalı mutlaka yuvanıza dönün. Artık başka partilerde kalmayın” ifadesini kullandı.

 

Şahanoğlu,” Hey Demokrat partililer ne zarar gördünüz de AK Parti’de duruyorsunuz, CHP’de duruyorsunuz, başka partilerde duruyorsunuz. Kendinize yakıştırıyorsunuz başka partilerde olmayı ve bulunmayı. Nasıl ANAP’lısınız, nasıl DYP’lisiniz nasıl kendinizi oralara yakıştırabiliyorsunuz. Ben sizleri oraları yakıştıramıyorum. Sizlerin yeriniz Demokrat Parti.Sizlerin yeriniz benim gönlüm ve kalbim.Mutlaka Demokrat Partiye gelin ve 30 Mart’ta KIR ATIN BÖHRÜNE “EVET” MÜHRÜNÜ BASIN…

Fethi Satıcı’nın haberi

📆 26 Mart 2014 Çarşamba 10:51   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR