MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Politika, Toplum » ŞAHANOĞLU, UĞUR MUMCU MAHALLESİ’NDEN SESLENDİ!…
ŞAHANOĞLU, UĞUR MUMCU MAHALLESİ’NDEN SESLENDİ!…

DP. Kartal Belediyesi Başkan Adayı ve tecrübeli belediyeci Müslim Şahanoğlu, Partisinin Uğur Mumcu Mahallesi Onur Düğün Salonunda düzenlemiş oldukları sohbet toplantısına semt halkı büyük ilgi gösterdi.
Sohbet toplantısına DP. İl Başkanı Adem İpek, İl Yönetim Kurulu Üyesi Nimet Bulut, Demsi ad Genel Başkanı Burhan Erdoğmuş, Demsi ad Başkan Yardımcısı Hülya Zeynep Uysal, MKK Üyesi Adnan Sancak, MKK Üyesi Hayati Boz, Genel Merkez Delegesi Zeki Kılıç, İl disiplin Kurulu Üyesi Yüksel Başçil, DP. Kartal İlçe Başkanı Sedat Özkan, İlçe Yönetimi, Uğur Mumcu Mahallesi Muhtarı Soner Eker, Uğur Mumcu Mahallesi Muhtar Adayları Uğur Mumcuspor Kulübü yönetim Kurulu Başkanı Mehmet ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

sahanoğlu-2
Toplantının ilk konuşmasını Demokrat Parti Kartal İlçe Başkanı Sedat Özkan yaptı
DP Kartal İlçe Başkanı Sedat Özkan açılış konuşmasında şöyle konuştu :
Sedat Özkan “Bizler çok zor bir görev yapmaktayız.Bizim kafa yapılarımızın değişmesi gerekiyor.Bizler yıllarca siyasi mücadelenin içerisinde olduk.Ülke gidişatı ile ilgili konuşmaları İl Başkanıma bırakacağım ama şunu belirteyimki çok heyecanlı ve duygu doluyum.Sizlerle hep içiiçe olduğumuz için pek mikrofona sıcak bakmıyoruz.Fakat şunu söylemeliyimki kendi içerisinden çıkan Şahanoğluna sahip çıkın.Olmayan şeyler içinde yakasına yapışın.”dedi.

sahanoğlu-4
Sedat Özkan’ın ardından miktofon alan DP İstanbul İl Başkanı Sayın Adem İpek   yaptığı konuşmada şunları söyledi :
Adem İpek ” Bugün Ülkede siyasetin ne durumda olduğunu çok konuşmaya gerek yok zaten hepiniz biliyorsunuz.Siyaset kendisinden olmayanları ötekileştiren bir duruma getirildi.Siyasetin ne kadar yozlaştığını ve kirlendiğini görüyorsunuz.Siyaset rantı elinde tutanların tekelinde yönetiliyor.Türkiyede siyaset maalesef insanımızı tüketen daha da önemlisi zamanını , sağlığını ve maddiyatını tüketen bir konumken , Türkiyede kendilerini hem siyasi hem ticari kazanç olarak çeviren bir yapıda seyrediyor.Bu misyonda içerisinde görev yapan Şahanoğluna teşekkür ediyorum.Ateşten bir gömlek giyen adayımıza her şekilde destek sağlayacağız ama sizin desteğiniz çok daha önemli.Bilgi ve deneyimleri ile sizlere layık bir başkan adayımızdır.Kendisi aynı zamanda İstanbul’da ilk ilan edilmiş adayımızdır.Bu yüreğe sahip çıkın.Ülkede siyah-beyaz diye yapılan siyasetin içerisinden kendinizi sıyırın.Onlardan kendimizi ayrıştıralım.”dedi.

sahanoglu-ugur-mumcudaydifa6a993d37
Müslim Şahanoğlu ise yaptığı konuşmada genel siyasetten bahsettiği gibi aynı zamanda Kartalın kötü talihini değiştirmeye geleceğini söyledi.Şahanoğlu şöyle konuştu :
“ KARTAL BÜYÜK BİR KÖY KONUMUNDA”
DP. İl Başkanı Âdem İpek ve DP. Kartal İlçe Başkanı Sedat Özkan birer konuşma yaptılar. Son konuşmayı yapmak üzere mikrofona davet edilen DP. Kartal Belediyesi Başkan Adayı Müslim Şahanoğlu, Uğur Mumcu Mahallesi’nin en önemli sorunun sokak köpekleri sorunu olduğu VE BU ÖNEMLİ soruna son verecek etkili projeler hazırladığını söyledi. Kartal’ın büyük bir KÖY konumundan kurtarılamadığını ve E- 5 üstünün 1980 Askeri darbeden sonra tamamen kaderi ile baş başa bırakıldığının altını çizdi.
“MOTORİZE EKİPLER KURUCAĞIZ”
Şahanoğlu, “ Çevre belediyelerden kamyonet veya başka araçlarla getirilen sokak hayvanları Ormanlık alana bırakılıyorlar. Aç kalan sokak köpekleride böylece Mahallemizi inmek zorunda kalıyorlar. Aydos ormanı dört komşu belediyenin sınırları arasında kesiştiği bir alan. Aydos Ormanlarına MOTORİZE ekipler koyacağız. Günün 24 saati Aydos Ormanları kontrol altına alınacaktır. Kimsenin de bölgeyi sokak hayvanlarını bırakmalarını da böylece önlemeye çalışacağız.” Yorumunu yaptı.
“ PAZAR YERLERİNİ ISLAH EDECEĞİZ”
Şahanoğlu, şöyle devam etti: “ Kartal Belediyesi’nin iki yıl önce yaptığı ve bir türlü uygulamaya sokamadığı güzel bir proje var. Uğur Mumcu Mahallesi Merkez Meydanı bünyesinde kapalı Pazar, kapalı otopark, üstünde yeşil alanlar,cafeler düşünülmüş. Ama iki yıldan beri nedense yapılamamış. Proje öyle duruyor Allah’ın izniyle ilk işimiz O projeyi uygulamak olacak. Ayrıca mevcut Pazar yerlerin ide ıslah edeceğiz. İnsanın özel ihtiyaçları olur Pazar yerlerinde,Pazar esnafı bizlere ürün getiriyor satıyor. Emin olun arkadaşlar el yıkayacak su yok pazarlarımızda. WC yok pazarlarımızda. Anca pazarlara yakın bir camii varsa pazarcı esnafı tezgâhını bırakıyor ve koşa koşa caminin Tuvaletine gitmek zorunda kalıyor. Çağdaş ve Avrupa kenti sayılan İstanbul’da böyle pazarlar olmamalı” ifadesini kullandı.

Galeri
📆 20 Ocak 2014 Pazartesi 10:24   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR