MENÜ ☰
ARTDUŞ
Ekim 2024
P S Ç P C C P
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Politika, Toplum » ŞAHANOĞLU UĞUR MUMCU’DA..!
ŞAHANOĞLU UĞUR MUMCU’DA..!

Demokrat Parti Kartal Belediye Başkan adayı Müslim Şahanoğlu çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bir gününü dahi boşa geçirmeyen Şahanoğlu gece demeden,gündüze demeden Kartal’ın sokaklarını adeta arşınlıyor. Her gittiği mahallede,sokakta sevgi ve ilgiyle karşılanan Şahanoğlu  Hersabah 8’de muntazaman sokağa çıkıyorum ve Halkla içiçe olmayı seviyorum diyor.
15/Aralık/2013 pazar günü kendi oturduğu mahalle olan Uğur Mumcu Mahallesinde kahve ziyareti yaptı. Ziyarete Sayın şahanoğlu ile beraber DP Kartal İlçe Başkanı Sedat Özkan,DP İl disiplin Kurulu üyesi Yüksel Başçil,DP Kartal disiplin kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz,DP Uğur Mumcu Mahallesi Başkanı Nazım Kaya uğur Mumcu Mahallesi Muhtarı Soner Eker’e ait olan Muhtarın yeri diye bilinen kahvahanede halkla tek tek tokalaştılar ve hatırlarını sordular. Kahvehanede bulunan topluluğa kısa bir konuşma yapan Şahaoğlu ilgi ile dinlendi.

sahanoglu-zıyaret-2sahanoglu-zıyaret-3
Şahanoğlu kahvehane konuşmasında şöyle dedi;
”Kartal’ı köy olmaktan kurtaracağım ve bir marka kent haline getireceğim. Bunun içinde Mahalle muhtarlarından,STK’lardan ve derneklerden destek almam lazım. Bu gibi toplum kuruluşları halkla siyasetçi arasında bir köprü konumundadır. Bende Başkan olduğum zaman bu köprüyü iyi kullanacağım ve Halkla olan bağımı hiç bir zaman koparmayacağım. Neticede tek tek 500 bin nufuslu Kartal’da yaşayan her bireye ulaşmam imkansız ama dediğim gibi bu köprü iyi kullanılırsa bu ulaşım cok daha rahat sağlanır. Yaklaşık 4 aydan bu yana hemen hemen bütün Kartal’ı gezdim ve gezmeyede devam edeceğim . Bu gezilerimde bütün Kartal’ın yapılması gereken hizmetleri ve yatırmları tespit ettim ve projelendirme safhasına geldim.
26 /ekim/2013 tarihinde yapılan DP İlçe divanı toplantısında İlçe tarafından adaylığım ilan edildikten sonra DP’nin adayı olarak çalışmalarıma hız verdim. Yaptığım çalışmalar sonucunda edindiğim tespitlerimi sıralamak gerekirse Öncelik Mahalle bazında Uğur mumcu mahallesinin en sıkıntılı meselesi başıboş köpekler sorunudur. Bunun için acilen köpek sorunu çözülmeli ve bu başıboş köpeklerin yapılacak barınak ve rehabilitasyon merkezlerine toplanması gerekir.
Çocuk gelişim merkezi ve mahallenin bir kaç bölgesinde çocuk kreşleri açacağım. Mahallenin nufus yoğunluğu göz önüne alınarak Belediye hastahanesi kuracağım. Temizlik hizmetlerini arttıracağım. Mahalle adeta bir emekliler bölgesi olduğu dikkate alınarak emeklilerin,yaşlıların,kadınların,gençlerin,zaman geçirebileceği sosyal tesisler ve yaşam alanları kuracağım,yeşil alan ve mesire yerleri ve spor kompleksi ve yüzem havuzu yapacağım.

sanaoglu-zıyaret-4sahanoglu-zıyaret-6
Mahallenin bütün okullarının temizlik ihtiyaçlarını ve hizmetli isdihtamı sorununu çözeceğim.
Camilerimizin bakımını,onarımını ve eksikliklerini tespit edip gerekeni yapacağım. Mahallenin ihtiyacı olan Cem evi sorununu kökten çözeceğimi,öncelikle arsa tahsisi yapıp bilahare inşaatına yardımcı olacağım.
Konuşmasının sonununu bütün bunları Halkı kucaklayıp ayırım yapmadan;çağdaş Demokrat Partinin felsefesine uygun her türlü ayrımcılık ve kavgadan uzak sevecen bir ruhla uğur mumcu Halkını saygıyla selamlıyorum ve diyorumki gelin Mahallenizde oturan bir adayı Başkan seçin diyerek noktaladı.

Galeri
📆 16 Aralık 2013 Pazartesi 13:07   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR