MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » ŞAHANOĞLU’ndan ŞOK çıkış
ŞAHANOĞLU’ndan ŞOK çıkış

      ŞAHANOĞLU:”  SİYASETÇİ IRK AYIRIMI YAPMAZ”

DP. Kartal Belediyesi Başkan ADAYI Müslim Şahanoğlu, Sevgili Kartal’lılar gelin kavgasız gürültüsüz DEVLET tecrübesi olan,15 yıllık Büyükşehir Belediyesi tecrübesi olan ben Müslim Şahanoğlu’nu seçin. Ben hiç kimseden çekinmeden 20 gün önce MAL VARLIĞIMI AÇIKLADIM. Ve diğer başkan adaylarını da,“Hodri Meydan” dedim. Buyurun mal varlığınızı açıklayın, şeffaf olun. Sevgili Kartal’lılar şeffaf birisi olarak sizin hizmetinize talibim. Sizlerden destek bekliyorum” çağrısı yaptı.
“ İKİ KAVGALI PARTİDEN KURTULUNUZ”
Tecrübeli siyasetçi ve belediyesi Şahanoğlu, “Sevgili Kartal’lılar sizlerden destek bekliyorum bu iki kavgalı partiden kurtulun. Biz varız biz sizin hizmetkârınızız biz din dil ırk mezhep ayırımı yapmayan bir partiyiz. Her iki partiyi görüyorsunuz, izliyorsunuz ve okuyorsunuz. Mezhepçilik yapmaya başlıyorlar. Ben bu kelimeleri siyasilere yakıştıramıyorum. Siyasetçi Irk ayırımı yapmaz Mezhep ayrımı. Siyasetçi Laik-Hukuk Devleti içersinde, Cumhuriyet ilkelerine sadakat, Atatürk devrimlerine bağlı olarak milletine hizmet eder” yorumunu yaptı.
“TERBİYEMİ BOZMAK İSTEMİYORUM”
Şahanoğlu, fısıltı gazetesinin, İktidar ve muhalefet partisi başkan adaylarından duyumlar geliyor. Bize söylüyorlar özellikle bu son günlerde bilhassa “ efendim Demokrat Parti kolay onu hallettik “ diyorlar. Bunun için çok kızıyorum terbiyemi bozmamak için sabırlı davranıyorum. Yakıştıramıyorum terbiyemi bozmaya kendime. Ama böyle giderlerse onların karşısına çok kötü çıkarım. Onları sokakta gezdirmem. Bizim onurumuz hasiyetimiz her şeyin üzerinde. Belki kendileri Satın almayı ve satılmayı düşünebilirler. Ama biz Demokrat Partiyiz arkadaşım. ne sattık nede satan olduk. İnananlarla yola çıkıyoruz. Dürüst mazimizle dürüst geleceğimizle yola çıkıyoruz…
Bu arada  Şahanoğlu, halkın arasında olmayı devam ettiriyor…….Haber-foto:Fethi Satıcı

📆 25 Şubat 2014 Salı 11:24   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR