MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Politika, Sancaktepe, Toplum » Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Recai Demiryürek’den Basın bildirisi
Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Recai Demiryürek’den Basın bildirisi

05.02.2014 günü Samandıra Ortadağda bir Restorant’ta Basınla bir araya gelen Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Recai Demiryürek yayınladığı basın bildirisinde  şunları söyledi;  
Değerli  Basın Mensupları

Hepinizi saygı , sevgi ve muhabbetle selamlıyoruz.

30 mart mahalli idareler seçimlerine 2 aydan az bir süre kalmıştır. Bu seçimler başta ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyoruz.

Bilindiği üzere 30 mart seçimleri il ,ilçe  ve beldelerimizde belediye başkanlarını belirleyeceğimiz seçim olacaktır.  Mahalle muhtarlarımızın da belirleneceği 30 mart yerel seçimleri hiç şüphe yok ki çok büyük bir öneme hayizdir.

1994 mahalli idareler seçimleri ile halkımızın tevecühü Milli Görüş  belediyeciliğini öne çıkarmış ve efsane hizmetler başlatarak ilkler imza atmıştır. Günümüze gelince, bu şeçimlerde  yine aziz milletimizin Milli Görüş  belediyeciliğini tercih edeceği bir seçim olacaktır. Çünkü seçimlere en donanımlı vede hazır parti Saadet Partisi’dir.

saadet partısı-Recai Demıryurek

Sancaktepemize gelince üç belde ve bir köyden meydana gelen ilçemiz yaklaşık 300 bin nüfusa sahiptir. 200 bin seçmenin oy kullanacağı ilçemizde 100 bin civarında oy kullanmayan genç bir nüfus  bulunmaktadır. Misyonumuzun yeniden büyük bir Türkiye olması, İstanbul’un Dünyanın baş şehri  olması , Sancaktepe’mize ayrı değer yüklememizi gerektirmektedir. Önce insan hedefine  kitlenerek yaşanabilir bir şehir oluşturmak menfaati değil , hizmet anlayışını hakim kılmakla mümkün olacaktır. Halkın derdini dert edinen  bir yönetim olmak hedefiyle çıktığımız bu yolda şu ana kadar seçmenlerimizin yarından fazlasına ulaşmış bulunmaktayız . Hedefimiz  seçmen olmayan 100 bin insan dahil olmak üzere 300 bin insana ulaşmaktır. Kalan günler içerisinde  Sancaktepe’nin toplam nüfusuna ulaşarak , gönüllerine girip, güvenlerini kazanarak  yetkimizi Allah’ın izni ile alıp , sonrasında hizmet belediyeciliği başlatarak , şeffaf yönetim , katılımcı ve sivil toplum anlayışı ile yeniden ilklere imza atacağız. Ehil kadrolarımızla birlikte gerçekleştirmeyi murat ettiğimiz hizmetlerimiz ve bazı projelerimizi sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Mahalle güvenlik sistemleri: Mahallelerimizde bulunan sokaklarda , okullarda ve parklarda güvenliğin sağlanması için kamera ve mahalle güvenlik birimleri kurulacak.
Kimsesizler ve sokakta kalanlar için barınma evleri.
Her mahalleye taziye evleri : Halkımızın sevinç anında olduğu gibi üzüntü anında da yanında olmak,onların acılarını paylaşmaya gelenlerin rahat bir ortamda taziyede bulunmaları için taziye evleri.
Sokak çocuklarının topluma kazandırılması için projeler yapılacak.

Halk Meclisleri : Belediyemizin yapacağı iş ve hizmetler konusunda vatandaşlarımızın görüşlerini almak , dilek , şikayet ve eleştirileri doğrultusunda değerlendirmeler yapmak , planladığımız projelerle ilgili fikirlerini almak ve istişare yapmak üzere Halk Meclisleri teşkil edilmesi ve aktif olarak çalışmalara katılımlarının  sağlanması.
Çocuklar ve gençlerimiz için psikolojik  danışmanlık ve rehberlik merkezlerini kuracağız.
Yeşil mahalle projesi: Mahallerimizde yeşil alanların yaygınlaştırılması ve binaların ağaçlandırılması maksadıyla mahalleli ile birlikte fidan dikimleri yapılması, talep edenlere bu fidanların ücretsiz olarak dağıtılması.
Engelliler koordinasyon ve danışmanlık merkezi kurularak , engellilere yönelik sağlık ,psikolojik destek , fizyoterapi , temizlik , tadilat ,bakım , onarım, ulaşım hizmetleri sağlayacağız.
Alt yapı çalışmalarını tam bir koordinasyon içerisinde  yaparak yap boz anlayışını ortadan kaldıracağız. Şehirlerimizin güzelliklerini , değerlerini koruyup değerini ve yaşanabilirlik seviyesini artıracağız.
İmar uygulamalarında hiçbir kimseye haksız rant sağlamayacağız.
Mesai mefhumu gütmeden gece-gündüz çalışarak Devlet-Millet  kaynaşmasını öne alacağız
İşi ehline vereceğiz.
Çalışmalarımızda önce ahlak ve maneviyat prensibini esas alacağız
Bize emanet edilen paraya ve belediye mülküne , yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkacağız.
Hizmette partizanlık yapmayacağız.
İsraf etmeyeceğiz.
Yemeyeceğiz  yedirmeyeceğiz.

Sizlerle projelerimizin bazılarını paylaşmış olduk.1994 mahalli idareler seçimlerinde milli görüşün yetki alması ile belediyecilik hizmetlerinde nasıl bir olumlu vme olmuşsa 30 mart mahalli idareler sşiçlerinede milli görüşün yetki alacağı bütün belediyelerde başta sancaktepemiz olmak üzere aynı olumlu ivme oluşacaktır.
Genç , gelişime müsait  modern sehirleşmeye açık olan sancaktepemizde milli görüş belediyeciliğinde aydınlık yarınlarda buluşmak dileğiyle,

Hepinize saygılar sunuyoruz.

 

 

Recai Demiryürek
RECAİ DEMİRYÜREK KİMDİR..?

Recai Demiryürek 1963 yılında Tokat da doğdu. 1970 yılından sonra İstanbul da ikamet etmeye başlayan Demiryürek ilk, orta ve lise öğrenimini Kartal da tamamladı. Eğitimine ara vererek 1984 yılında askerlik görevini yerine getirdikten sonra kısa zaman içerisin de kendi işini kurdu. Nakliyat ve personel taşımacılığı sektörlerinde idarecilik yaptı.
Üniversitelerin ve eğitim kurumlarının seminerlerine katılarak aldığı sertifikalar ile iş ve yöneticilik hayatında bilgi sahibi oldu.1994 yerel seçimlerinin ardından Kartal Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ünvanını iki dönem yaklaşık 10 yıl sürdürürken birçok sosyal sorumluluk projesine de imza attı. Sonrasında yine Kartal Belediyesinde başkan danışmanlığı görevini devralan Demiryürek belediyecilik alanındaki tecrübesi ve ilkeli duruşu sebebiyle danışmanlık görevini bu günlere kadar sürdürdü.
İş hayatının yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri bağlamında çeşitli mesleki eğitim, kültür ve sosyal yardım alanındaki STK larda kurucu ve yöneticilik yaptı. Özellikle; Tokatlılar Vakfı İstanbul Şubesi Başkanlığı, Türkiye Engelliler Vakfı, Türk Kızılay Derneği, Türk Anneler Derneği, Kartal Eğitim ve yardımlaşma Derneği, Kartal Spor gibi toplumsal kuruluşlarda üyelik ve yöneticilik yapmıştır. Gençlik çağlarından itibaren Milli Görüş çerçevesinde aktif siyasetin içerisinde olan Recai Demiryürek en son 2011 genel seçimlerinde İstanbul 1. Bölge Millet Vekili adayı olmuştur.
Üstlendiği görevler sonucunda; çağdaş yerel yönetim uygulamaları, kent yaşamı, sosyal belediyecilik alanında birçok ilk ve örnek olacak projelere imza atmıştır.İlke sahibi, samimi, iletişime açık kişiliğinin yanında, insan odaklı hareket etmeyi temel prensip olarak gören Demiryürek, evli ve üç çocuk babasıdır.

📆 05 Şubat 2014 Çarşamba 16:39   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR