MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Manşet, Sancaktepe, Toplum » Sancaktepe Belediyesi 12 hizmet aracını törenle tanıttı
Sancaktepe Belediyesi 12 hizmet aracını törenle tanıttı

Altyapı ve üstyapı çalışmalarında kullanılmak amacıyla, makine parkını güçlendiren Sancaktepe Belediyesi araç filosunu yenileme ve genişletmeye devam ediyor. Belediye bu kapsamda yeni alınan 12 aracı törenle hizmete sundu.
Yeni alınan araçlarla, makine parkını yenileyerek güçlendiren Sancaktepe Belediyesi, alınan 12 aracı törenle hizmete sunuldu. Makine ikmal müdürlüğü garajında yapılan törenle araçlar, basın mensupları ve vatandaşlara tanıtıldı. Törende konuşan Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Bugün burada araç tanıtımını yaparken aslında demokratik katılımcı belediyeciliğin de bir örneğini sunuyoruz” dedi.
Göreve geldiklerinde söyledikleri en önemli şeyin Demokratik yani katılımcı bir belediyecilik olduğuna değinen Erdem, “İkincisi ise ekolojik bir belediyecilik ti. Bugün burada araç tanıtımını yaparken de aslında demokratik katılımcı belediyeciliğin de bir örneğini sunuyoruz. Bizler belediyede hizmet yürütürken bütçemizi halkımızın ihtiyaçlarına göre yaptık. Her gün nüfus olarak büyüyen Sancaktepe’nin kentsel niteliklere uygun gelişiminde sağlaması gerekmekte. Bu kapsamda iki temizlik aracı, ambulanslar ve kış mevsimde kullanılmak üzere araçlar aldık. Gördüğünüz gibi kentimiz büyüyor yeni araçlara ihtiyaç duyuluyor. Halkımızdan aldığımız güçle 4.5 yıl gibi bir sürede bu aşamaya geldik. Biz biliyoruz ki bu güç bizim arkamızda olduğu müddetçe aşamayacağımız hiçbir sıkıntı yok. Ben bu araçların Sancaktepe halkına hayırlı olmasını diliyorum. Sancaktepe çok daha iyi şeylere, çok daha iyi hizmetlere layık. Ve bunu da hep birlikte başaracağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.
Konuşmanın ardından yeni alınan araçlar halka ve basın mensuplarına tanıtıldı. İSTANBUL (İHA)

📆 10 Ekim 2013 Perşembe 09:58   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR