MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Sancaktepe, Toplum » Sancaktepe Belediyesi Bayırbucak Türkmenlerine yardım elini uzattı
Sancaktepe Belediyesi Bayırbucak Türkmenlerine yardım elini uzattı

Sancaktepe Belediyesi Bayırbucak Türkmenlerine yardım elini uzattı

 

19 Şubat Cuma günü gerçekleşen ve Belediye Başkanımız İsmail Erdem’in yanısıra Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Hamza Yerlikaya, Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir ve çok sayıda vatandaşın hazır bulunduğu uğurlama töreninde içinde insani yardım malzemesi bulunan 8 tır dualar eşliğinde yola çıktı.

 

Belediye Başkanımız İsmail Erdem, Suriye’de yaşanan savaş’ın bir an önce sona ermesini temenni ederek “Son zamanlarda Ortadoğu da, Suriye’de Müslümanlar gerçekten çok zor şartlarda hayatlarını sürdürmektedirler. Özelikle Suriye’de yaşananlar kamuoyunda da takip ediliyor ve biliniyor. Sancaktepe Belediyesi,Hayrat Vakfı  ve STK’ larımız ile birlikte Bayırbucak Türkmen kardeşlerimize yönelik bir yardım kampanyası başlattık. Halkımızın da desteği ile gerçekleştirmiş olduğumuz bu faaliyeti sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte bugün burada gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.Gönül ister ki bu tür ihtiyaçlar hiç olmasın fakat olduğu zamanda bu duruma kayıtsız kalamayacağımızı da göstermemiz gerekiyor. Yardım kampanyamıza destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyor, biran önce Ortadoğuda ki bu karmaşanın sona ermesini Allah’tan diliyorum” şeklinde konuştu.

Başkanımız Erdem ayrıca kampanyaya destek olan herkese teşekkür ederek, Sancaktepe Belediyesi olarak bölgeye desteğin bundan sonra da devam edeceğini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hamza Yerlikaya ise yaptığı konuşmada Suriye’de savaş altında yaşamlarını sürdüren Bayırbucak Türkmenlerine ulaştırılmak üzere Sancaktepe’de yardımların toplanmasına öncülük eden Sancaktepe Belediyesi ve Hayrat Vakfı’na teşekkür etti.

📆 22 Şubat 2016 Pazartesi 11:08   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR