MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Dünyadan, Etkinlikler, Gençlik, Genel, İlçeler, Manşet, Sancaktepe, Teknoloji, Toplum » Sancaktepe Belediyesi Teknofest Festivaline Katılım
Sancaktepe Belediyesi Teknofest Festivaline Katılım

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) tarafından organize edilen, Türkiye’nin İlk Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST festivalinin ikincisi Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşti.

Hafta sonu olması sebebiyle Sabah saatlerinden itibaren vatandaşların ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği TEKNOFEST’e Belediye Başkanımız Av.Şeyma Döğücü’de katıldı.

Sabah saatlerinden itibaren Türkiye’nin İlk Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’in yapıldığı etkinlik alanına çok sayıda vatandaş ve öğrenci geldi. Alanda bulunan uçaklara yoğun ilgi gösteren vatandaşlar uzun süre uçakları inceledi.

Sancaktepe Belediyesi tarafından ilçemizde bulunan öğrencilerin festivale katılması için otobüs seferleri düzenlendi. Yoğun ilginin yaşandığı TEKONFEST’e Belediye Başkanımız Av.Şeyma Döğücü’de katıldı.Başta Sancaktepe Belediyesi tarafından kurulan stant olmak üzere tüm Stantları Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı  Zehra Zümrüt Selçuk, AK Parti İstanbul Milletvekili  Doç. Dr. Sare Aydın ve Vakıf Katılım Bankası Yönetim Kurulu Başkanı  Öztürk Orangezen ile gezen Başkanımız Döğücü, yetkililerle konuşarak bilgi de aldı.

6 gün süren etkinliğe Sancaktepe Belediyesi’de katılım sağladı.Gençlik Merkezi, Enderun Mektebi, Bilgievleri ve Bilim Merkezi’mizin faaliyetlerini sergilediği standımıza katılımcılar yoğun bir ilgi gösterdi.

Ziyaretçiler etkinlik alanında Türk Yıldızları, Solo Türk, Hürkuş ve Atak Helikopterlerinin gösterilerini izleme fırsatı yakalayarak eşsiz bir deneyime sahip oldular.

Galeri
📆 24 Eylül 2019 Salı 14:27   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR