MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Manşet, Sancaktepe, Spor, Teknoloji » Sancaktepe Belediyesi’nden Turgay Şeren’e vefa gecesi
Sancaktepe Belediyesi’nden Turgay Şeren’e vefa gecesi

Sancaktepe Belediyesi, Türk futbolu ve Galatasaray’ın yaşayan efsanelerinden Berlin Panteri lakaplı Turgay Şeren’e Grand Cevahir Otel’de dün akşam vefa gecesi düzenledi.

 

Vefa gecesine,  Belediye Başkanımız İsmail Erdem , Spor AŞ Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı Hakan Ünsal, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez, Ciner Holding Spor Danışmanı Mehmet Atalay, Halit Kıvanç, Metin Türel, Orhan Ayhan, Eski milli futbolcu Beşiktaş’ın unutulmaz isimlerinden Sanlı Sarıalioğlu, Galatasaray’ın eski antrenörlerinden Bülent Ünder ile Ahmet Akçan, Galatasaray eski yöneticisi Ali Gürsoy, Galatasaraylı eski futbolculardan Mustafa Kocabey, Bülent Korkmaz’ın yanı sıra çok sayıda medya mensubu katıldı.

Fantezi müziğin güçlü seslerinden Coşkun Sabah’ın şarkıları ile başlayan gecede konuşan Belediye Başkanımız İsmail Erdem, Turgay Şeren adına böylesine anlamlı bir geceyi organize etmekten dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek “Türk futboluna yıllarca emek verip hizmet eden ve bugünkü futbolseverlerin gönlünde taht kuran değerli büyüğümüzü burada sizlerle buluştururken takribi bir yıl önce de kendi evlerinde ziyaret etmiştik. Orada geçmiş olsun dileklerimizi iletmiştik ve Turgay ağabeyimiz çok mutlu olmuştu. O günden sonra Turgay ağabeyimizi sevenleri ile buluşturalım diye bir fikir olarak uhdemizde kaldı ve bugüne nasip oldu. Bugün aramızda Türk futboluna hizmet eden çok sayıda büyüklerimiz ve dostlarımız var. Top oynamışlar, köşe yazmışlar, yorumculuk yapmışlar, oynanan maçları en güzel halleri ile Türk sporseverleri ile buluşturmuşlar. Burada değerli büyüğümüz Halit Kıvanç ağabey, Orhan Ayhan ağabey biz çocukken ve gençliğimizde maçlara stada gidemediğimizde radyoyu açarak kendilerinden dinlerdik” diye konuştu.

Kendisi için düzenlenen geceden dolayı mutlu olduğunu dile getiren Turgay Şeren, “Neden derseniz bir daha bu dünyaya gelebilecek miyiz? Bir daha bu imkanlara sahip olacak mıyız? Hayır. Ama bugün sahibiz ve bunlardan çok iyi istifade etmemiz lazım. İnşallah daha uzun yaşama şansımız olsun. Bu akşam için bizleri bir araya getiren Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve burada beni yalnız bırakmayan bütün sporseverlere teşekkür ederim. Sadece Galatasaray ve Milli Takım forması giydim. Ama açık söyleyeyim, ben sahaya çıkarken o Galatasaray tribününün yaptığı alkış beni futbol oynamaya çok itti. Bütün galibiyetlerde eğer bir hakkım varsa o alkışın da hakkı var” dedi.

Belediye Başkanımız İsmail Erdem düzenlediği vefa gecesinin sonunda Turgay Şeren’e özel yapım eldiven plaket armağan etti. Gece çekilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.

📆 25 Şubat 2016 Perşembe 12:13   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR