MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » Sancaktepe Kent konseyi 2. Dönem 5. Olağan Genel Kurulunu Gerçekleşti
Sancaktepe Kent konseyi 2. Dönem 5. Olağan Genel Kurulunu Gerçekleşti

Sancaktepe Kent Konseyinin 2.dönem 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı Belediye Başkanımız İsmail Erdem ve üyelerin katılımıyla Sarıgazi Kültür Merkezinde gerçekleşti.

 

 

Kent yaşamında, demokrasiyi ve uzlaşma kültürünü geliştirmek, şehrin ortaya çıkan sorunlarında çözüme yönelik temel stratejileri geliştirme gibi çalışmaları olan sivil toplumun örgütlenmesi niteliğindeki kent konseyleri, kentin sesi olmaya devam ediyor. Kendi içindeki yapılanmaları ile yönetim kadrosu ve çalışma şekil ve planlaması ile kent konseyleri gerçekleştirdikleri toplantılarla yürütüyor. Yaptığı başarılı çalışmalarla kamuoyunun dikkatini çeken Sancaktepe Kent Konseyi Genel Kurul Toplantısı 17 Haziran Cumartesi günü Sarıgazi Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Kentlerin geleceğe taşınması açısından kent konseylerine önemli görevler düştüğünü belirten Belediye Başkanımız İsmail Erdem, “Gelecekte karşılaşılması muhtemel sorunları şimdiden hesaplayıp, ona göre projeler üretmeliyiz. Gelişen, büyüyen kentlerin iyi yönetilmesi ancak, toplumun tüm kademelerinin yönetime katkı vermesiyle sağlanabilir. Çünkü kentlerin değerini en iyi o kentte yaşayanlar bilir. Kentin hızlı gelişme ve kalkınması için kim katkı yapacaksa, kimin bir fikri varsa bunlardan faydalanmak bizler için en büyük avantaj olacaktır” dedi. Başkan Erdem, kent konseyine verdikleri desteğin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Açılış Konuşmaları ve yoklamanın ardından yapılan seçimde Ali Yıldız Kent Konseyi Başkanlığına seçildi. Seçimin ardından genel kurul üyelerine teşekkür konuşması gerçekleştiren Ali Yıldız, vermiş olduğu destekten ötürü Başkan İsmail Erdem’e teşekkürlerini sundu

Konuşmaların ardından Sancaktepe Kent Konseyi  Sancaktepe Halk Eğitim merkezi işbirliği ile düzenlenen Arı Yetiştiriciliği ve Emlak Danışmanlığı kursuna katılan 55 kursiyere  katılım belgesi takdim edildi.

📆 28 Haziran 2017 Çarşamba 15:42   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR