MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Manşet, Sancaktepe, Toplum » Sancaktepe’li gençler geleneksel kış kampında buluştu
Sancaktepe’li gençler geleneksel kış kampında buluştu

Gençler, Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliği ile düzenlenen, Konya Beyşehir Kız Kış Kampı’na katıldı. 1-5 Şubat tarihlerini kapsayan kampta gençler, şehirden uzak 5 gün geçirdi. Genç Gelecek Kulüp Öğrencileri, Genç Gelecek Liseler Konseyi ve Medeniyet Yolcuları gruplarından oluşan gençler, doğa ile iç içe olabilmenin tadını çıkardı.

 

Gençlerin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle serbest zamanlarını değerlendirmelerine olanak sağlayan kampta gençlere, Peygamber Efendimizin hayatı, Adab-ı Muaşeret ve Ahlak dersleri gibi konularda eğitim verildi. Ayrıca bayan öğrenciler kitap okuma saatlerinde okudukları kitap hakkında kritikler yapıp birbirleri ile hasbihal ettiler.

Gençler futbol, voleybol, okçuluk, masa tenisi, doğa yürüyüşleri ile sportif faaliyetler gerçekleştirerek zinde kalıp bol bol oksijen depoladılar.

En eski yerleşim yerlerinden biri olan Konya’yı gezen gençler, doğal ve tarihi birçok yeri görme fırsatı buldu. Konya’da gençler, Mevlana’nın dergâhı olarak da bilinen ve türbesinin bulunduğu Mevlana Müzesi, Türkiye’nin ikinci büyük gölü Beyşehir Gölü, Anadolu’daki ahşap direkli camilerin en büyüğü, çivisiz ve UNESCO Dünya Kültür Mirası listesinde yer alan Eşrefoğlu Camii, Konya Bilim Merkezi, Taşköprü ve Nasreddin Hoca’nın Türbesi gibi mekânları gezdi.

Kampların vazgeçilmezlerinden olan kamp ateşi etrafında gençler, hasbihal ederek hoşça vakit geçirdi. Ayrıca kampta üniversite sınavına hazırlanan gençler, bolca ders çalışma fırsatı buldu.

Her yıl gerçekleştirilen geleneksel kış kampına katılan gençler birlikte vakit geçirerek kardeşlik bağları kurdular. Kampın kendilerine birçok şey kattığını bildiren gençler, imkânları sağlayan herkese teşekkür etti.

📆 17 Şubat 2016 Çarşamba 09:25   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR