MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Manşet, Pendik, Toplum » Şarapneller Kanserojen Barındırıyor
Şarapneller Kanserojen Barındırıyor

İsrail’in saldırıları sonucu yaralanan ve Türkiye resmi organlarınca tedavi olmak üzere Türkiye’ye, Pendik Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilen üç Gazzeli Filistin vatandaşını, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, Hastane Yöneticisi Prof. Dr. İsmail Cinel ile birlikte hastaları ziyaret ederek tedavi hakkında kapsamlı bilgi aldı. Gazzeli hastalar, vücutlarında yoğun sayıda bulunan şarapnel parçalarının kanserojen bileşenler taşıdığını iddia ediyor.

 

 

Dışişleri Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı(TİKA)’nın girişimleriyle, İsrail’in saldırıları sonucu yaralanan ve tedavi olmak üzere Türkiye’ye getirilen üç Gazzeli Filistin vatandaşı, Pendik Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Biri yoğun bakımda üç hastayı ziyaret etmek üzere Marmara Üniversitesi Hastanesi’ne bir ziyaret gerçekleştiren Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, Hastane Yöneticisi Prof. Dr. İsmail Cinel’den hastaların son durumu hakkında bilgi aldı. Ardından hastaları ziyaret etmek üzere özel bölüme giden Başkan Şahin, Gazzeli hasta ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini sundu.

 

 

Gazzeli hastaların durumu iyi

Kendisi de doktor olan ve Gazzeli hastalara uygulanan tedavi hakkında kapsamlı bilgi alan Başkan Şahin, hastalarla uzun süre görüştü. Gazze’nin ve Filistin’in acısını paylaştıklarını ifade eden Şahin, “Yanınızdayız” mesajını iletti. Ziyaretten oldukça memnun olan Gazzeli hastalar, Türkiye’nin devlet ve millet olarak acılarına ortak olmasından dolayı oldukça memnun olduklarını dile getirdiler. Filistin’de Türkiye ve Recep Tayyip Erdoğan sevgisinin oldukça yoğun olduğunu dile getiren hasta ve yakınları, Gazze’de Türk Bayrağı almak isteyenlerin yoğunluğundan Türk Bayrağı bulunamadığını kaydettiler.

 

 

 

Şarapnel parçalarında kanserojen bileşen iddiası

Öte yandan Gazzeli hastaların vücutlarında yoğun sayıda şarapnel parçası bulunuyor. Hastalar vücutlarının birçok noktasına isabet eden şarapnel parçalarının kimyasal ve kanserojen bileşenler içerdiğini iddia ediyor. Bununla ilgili Gazzelilerin vücutlarından çıkarılan şarapnel parçalarının tıbbi laboratuarlarda tetkik edilmesi gündemde.

 

Hastane ziyareti sırasında TRT Arapça kanalının canlı yayın programına konuk olan Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, hastaların durumu hakkında bilgi verdi.

📆 16 Ağustos 2014 Cumartesi 16:13   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR