MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Maltepe, Manşet, Politika, Toplum » Sarıgül ve Zengin Maltepe’de Buluştu
Sarıgül ve Zengin Maltepe’de Buluştu

Şişli Belediye Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin’le bir araya geldi. Maltepe Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen Refahiye Hizmet Gönüllüleri Derneği’nin kahvaltısında konuşan Sarıgül, nezaketinden dolayı Başkan Zengin’e teşekkür etti.

Maltepe Belediyesi Küçükyalı Kültür Merkezi Kubbealtı Salonu’nda Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin’in ev sahipliğinde gerçekleşen Refahiye Hizmet Gönüllüleri Derneği’nin düzenlediği kahvaltıda konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, sözlerine Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin’e teşekkür ederek başladı. Sarıgül, “Maltepe Belediye Başkanımız Prof. Dr. Sayın Mustafa Zengin’e zarafetinden, nezaketinden ve ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. Siyasetin her kademesinde görev aldığını belirten Sarıgül, kendisinden talepte bulunan hiçbir vatandaşı geri çevirmediğinin altını çizerek, hizmet anlayışının meyvelerini topladığını, gittiği her yerde sevgi seliyle karşılandığını dile getirdi. Erzincan’dan cesur ve yiğit insanlar çıktığını ifade eden Sarıgül, konuşmasını alkışlar eşliğinde sürdürdü.

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin “Refahiye’nin gönlü yüce insanları” hitabıyla başladığı konuşmasında, “Erzincan’ın yüreğinden çıkmış ve hepsinin gönlünde taht kurmuş, geleceğin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa Sarıgül’ü Maltepe’mizde ağırlamaktan onur duyuyoruz.” sözleriyle Sarıgül’ü selamladı. Doğru hizmetlerin her zaman takdir edildiğini vurgulayan Başkan Zengin, “Topluma güzel şeyler veren, toplumun yüreğine seslenen biz yerel yöneticiler, sizlerin daha güzel yerlere gelebilmeniz için çalışmaya, hizmet etmeye var gücümüzle devam ediyoruz. Sizlerle kaynaşmaktan, dayanışma içinde olmaktan ve bugün burada olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum.” diye konuştu.

Refahiye Hizmet Gönüllüleri Derneği’nin düzenlediği kahvaltıya belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda dernek üyesi katıldı. Program sonrasında Şişli Belediye Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin ve dernek yöneticileri toplu fotoğraf için sahneye çıktı. Sarıgül ve Zengin’e Erzincan’ın yöresel zenginlikleri olan tulum peyniri ve petek bal takdim edildi. Ayrıca Refahiye Hizmet Gönüllüleri Derneği Başkanı Suat Çalışır,  Başkan Zengin’e portresinin yer aldığı porselen bir tabak hediye etti.

📆 01 Şubat 2014 Cumartesi 12:28   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR