MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Sayın:Taner Özdemir ‘in kamuoyuna açıklamasi,
Sayın:Taner Özdemir ‘in kamuoyuna açıklamasi,

Saygıdeğer Kartallılar ve Kartalspor Taraftarlari
Bugün Ankara’da oynanan ve maalesef Kartalsporumuzun 4-0 mağlubiyeti ile sona eren maçın ardından tarafıma yönelik sosyal medya üzerinden yapılan eleştiri ve iftira kampanyasını esef ve hayret ile izlemekteyim.

 

Hafta içinde tarafıma iletilen Kartalspor ve taraftarının Ankara’ya gidişi konusundaki destek isteğini, memnuniyet ile kabul ettim.

Konu ile ilgili görüştüğüm Tribün liderlerinden Talip Çamyurdu kardeşimiz bu konuda gereken her hususu tarafıma anlattı. Ben de gereğini yaparım dedim.

Özer Aydın arkadaşımızın firmasından 3 otobüs talep ettim. Ayrıca bu otobüsler ile Ankara’ya gidecek taraftarlarımız için 150 kişilik kumanya hazırlattım. Çaylarına kadar da düşünerek parasını da teslim ettim.

Ancak, sabah saatlerinde taraftarları almak üzere giden otobüslerin, sanırım otobüsümüz zarar görür endişesi ile “mazotumuz yok” bahanesini ortaya atıp yola çıkmadıklarını da üzüntü ile çok sonra öğrendim.

Bu olup bitenler sırasında olay yerinde olup krizi sonlandıramayanların, daha sonra sosyal medya üzerinden tarafıma hak etmediğim biçimde yüklenmelerini hayret ile karşılıyorum.

Bilinmelidir ki ben sözümü tuttum. Öyle olmasa, henüz kulüpte resmi bir görev almamama rağmen bir gün önce takımın Başkent’e gidiş masraflarını neden karşıladığımı da sorgulamak lazım. Bir gün önce futbol takımının Ankara seyahatini masraflarını karşılayarak yollayan şahsımın, taraftarı yollamaktan kaçındığı ya da mazot parası gibi komik bir gerekçenin ardına saklandığı izlenimini vermek akıl tutulmasından başka bir şey değildir.

Atalar Mahalle Muhtarı Erhan Gülmüş’ün başını çektiği bu karalama kampanyasının temelinde “hangi siyasi kişi” yattığını ve onun hangi siyasi hareketin taşeronluğuna soyunduğunu bilmeyen kalmamıştır.

Kartalspor’a bu zor gününde sahip çıkan, çıkma çabasına giren bir insanı, basit gerekçeler ile çıktığı yoldan dönsün diye karalamak, yarın bu kulübün başına gelecek her olayın da sorumluluğunu taşımayı gerektirir.

Madem Kartalspor’u bu kadar seviyorsun, o zaman bir gün önce “Şuradan otobüs ayarladım, buradan ayarladım” diye reklam yapan sizler, o eksiği de kapatsaydınız da bu olay büyümeseydi.

Bu saatten sonra Kartalspor’un iyiliğini istiyorum diyenlerin yapması gereken, toplumu germek, taraftarı kışkırtmak değil, camiayı birleştirmek olmalıdır.

Siyasetin taşeronluğunu yapan ve Kartalspor’u ateşe daha da yaklaştıran bu anlayışı kınıyorum.
Seçilmiş insanların, semtine karşı sorumluluk taşıdığı gerçeğini unutmayan, kişisel çıkarları için Kartalspor’u kullanan bu gibi kişilerin, seçilerek geldiğimiz bu görevlerin bilinci içindeki tavırlarımızı, nezaketimizi ve kişiliğimizi sınamalarına izin vermeyeceğimizin de bilinmesini istiyorum.

Kartallının kulübü Kartalspor’u yuvarlandığı ateş kuyusundan çıkarmak için yola çıktığımız günden bu yana tarafıma saldıranların, camianın huzur bulmamasından menfaat elde eden gerçek Kartalspor ihanetçisi olduğunun ileride görüleceğinden şüphem yoktur.
Kamuoyuna saygı ile duyururum…
Taner Özdemir

HABER:FOTO FETHİ SATICI

📆 07 Mart 2016 Pazartesi 13:59   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR