MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Pendik, Toplum » Şehit Kabirlerine Ziyaret
Şehit Kabirlerine Ziyaret

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” anma etkinlikleri başladı. Etkinlikler kapsamında 15 Temmuz Şehidi Burhan Öner’le birlikte vatan müdafaasında canlarını yitiren şehitlerin kabirleri ziyaret edildi.

 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Törenleri kapsamında Pendik Kaymakamı İhsan Ünsal, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, Tümamiral Ahmet Çakır, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cengiz Önder ve İlçe Emniyet Müdürü Alpaslan Atasoy şehit kabirlerini ziyaret etti. Heyet, Yeni Şeyhli ve Tavşantepe Mezarlıklarında 15 Temmuz Şehidi Burhan Öner’le birlikte vatan müdafaasında canlarını yitiren Uzman Çavuş Caner Vural, Er İlker Özbay, Er Cengiz Berli, Jandarma Er Saffet Sertel, Jandarma Er Engin Sertel, Jandarma Er Halil Aktaş ve Er Fahrettin Muratoğlu’nu kabirleri başında dualarla yâd ettiler.

Şehit Öner’in baba evinde duygusal anlar 

Kabir ziyaretlerinin ardından Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’le birlikte AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya ve AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, Şehit Burhan Öner’in babası İbrahim Öner’in evine bir ziyaret gerçekleştirdi. Duygusal anların yaşandığı ziyarette baba Öner, misafirlerine ikramda bulundu. Ziyaret Kuran-ı Kerim ve duanın ardından son buldu.

Şehitler için mevlidi şerif okutuldu

Günün bir diğer programı 15 Temmuz Şehitler Camii’nde gerçekleşti. Pendik Kaymakamlığı ve Pendik Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği programda şehitler için Mevlidi Şerif okutuldu. Kaymakam İlhan Ünsal ve Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’le birlikte çok sayıda vatandaşın katıldığı programda yemek ve lokum ikram edildi. Mevlidi Şerif, İlçe Müftüsü Mehmet Yaman’ın yaptığı duayla son buldu.

 

 

📆 12 Temmuz 2017 Çarşamba 10:59   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR