MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Etkinlikler, Manşet, Toplum, Tuzla » Şehit ve Gazi Aileleriyle Gönül Bağımız Sürüyor
Şehit ve Gazi Aileleriyle Gönül Bağımız Sürüyor

Tuzla Belediyesi, ilçedeki şehit ve gazi aileleri onuruna iftar düzenledi. İftarda, “Şehit ve gazi aileleriyle, yılın her günü gönül bağımız sürüyor” mesajı verildi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın ev sahipliğinde Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen iftara Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet, Tuzla Garnizon Komutanı Tümgeneral Göktürk Gökbayrak, Tuzla İlçe Emniyet Müdürü Kenan Kurt, Tuzla Müftüsü Ahmet Silkin, Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri, şehit aileleri, gaziler ve aileleri katıldı. İlçe protokolü, askeri yetkililer ve emniyet müdürlüğü görevlileri, iftarda şehit ve gazi aileleri ile aynı sofralarda yemek yedi, sohbet etti. protokol yemeğin ardından tüm masaları tek tek gezip hal hatır sordu.
Yazıcı: Sizin İçin Ne Yapsak Azdır
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, şehit ve gazi ailelerine “Sizin için ne yapsak azdır” mesajını verdi. Başkan Yazıcı, “En kıymetli varlıklarını vatanımız uğruna şehit veren aileleri, göğsünü vatan için siper eden gazilerimiz ve yakınlarını, bugün burada ağırlamaktan onur duyuyoruz. Sizinle her zaman birlikte olma çabası içindeyiz. Sizin için ne yapsak azdır, daha olması gerekeni, daha iyisini sunmayı hedefliyoruz. Ramazan’da gelenekselleşen iftarlar, özel günler haricinde yılın 365 günü, Tuzla Belediyesi olarak yanınızdayız. Hem merkezi hükümet hem de yerel yönetim imkanlarıyla daha müreffeh yaşamanız için çalışıyoruz.” dedi.
Heybet: Gönülden Birlikteyiz
Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet de konuşmasında, şehit ve gazi aileleri ile her zaman gönül birliği içinde olduklarını söyledi. Kaymakam Heybet, “En değerli varlığını şehit veren sizler, çok büyük bir onura sahipsiniz. Şehitlik gibi bu yüce makamın karşılığını veremeyiz ama bu birlikteliğimizi zaman ve mekandan bağımsız gönül birlikteliğimizle sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

📆 03 Ağustos 2013 Cumartesi 11:56   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR