MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Alt Manşet, Ekonomi, Manşet, Toplum » SEKTÖRÜN EN PRESTİJLİ EĞİTİMİ İSTANBUL’DA BAŞLIYOR
SEKTÖRÜN EN PRESTİJLİ EĞİTİMİ İSTANBUL’DA BAŞLIYOR
Sanayi sektörünün can damarı olan yığın malzeme taşımacılığı ve depolama teknolojisi hakkında maliyet düşürücü tedbirler ve en son yenilikler, Yığın Malzeme Taşıma ve Depolama Forumu kapsamında 2-3 Haziran tarihlerinde düzenlenecek Foundations eğitimi ile Türk firmalarıyla paylaşılacak

 

Dökme Malzeme Yönetimi Derneği tarafından 2-3 Haziran 2016 tarihlerinde WOW Kongre Merkezi’nde düzenlenecek Yığın Malzeme Taşıma ve Depolama Forumu, konveyör sistemleri konusunda dünyanın en prestijli eğitimlerinden birisi olan Martin Engineering Foundations çalıştayına ev sahipliği yapıyor. Martin Engineering tarafından gerçekleştirilecek eğitimde, maden, çimento, demir-çelik ve yem sektörlerinin temsilcilerine yığın malzeme taşımacılığı ve depolamada maliyet düşürücü tedbirler ve dünyadaki son teknolojiler hakkında bilgiler paylaşılacak.

Martin Engineering Uluslararası İş Geliştirme Müdürü Michael Max Tenzer ve Avrupa İş Geliştirme Sorumlusu Uwe Schneider tarafından verilecek eğitimlerde, üretim alanında bulunan konveyör sistemlerine dair merak edilen sorular yanıt bulacak. Eğitime katılanlar Martin Engineering Foundations sertifikası kazanmaya da hak kazanacak. Eğitim için kayıtlar devam ediyor.

Rekabette öne çıkmak isteyenler buluşuyor

Yığın malzeme sektöründe rekabet üstünlüğü kazandıracak son çözümlerin tartışılacağı Yığın Malzeme Taşıma ve Depolama Forumu, Türk firmalarının yanı sıra İngiltere, Almanya, İspanya ve Çin’den de firmaları ağırlayacak. Sektördeki en son teknoloji ve yeniliklerin görülmesi için fırsat tanıyan Forum’un ikili iş görüşmeleriyle de önemli bir ticaret hacmi oluşturması bekleniyor.

📆 27 Mayıs 2016 Cuma 09:47   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR