MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » SEKTÖRÜNDE ÖNCÜ İSİM ”DENTAGRA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ”
SEKTÖRÜNDE ÖNCÜ İSİM ”DENTAGRA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ”

DENTAGRA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ 8 YILDIR HİZMETLERİNE DEVAM EDİYOR 
Özel Dentagra Ağız ve Diş sağlığı Polikliniği 8 yıldır müşterilerine en iyi hizmeti vermeye devam ediyor.
Sektörünün önde gelen isimlerinden olan Dentagra özel diş kliniğinde ücretsiz diş testiyle başlayan tedavi süreci , siz müşterilerine en iyi sonucu verene kadar devam ediyor.

Tecrübeli uzman kadrosuyla önce müşteri memnuniyeti ilkesi ile hareket edilen klinik modern görünümüyle dikkat çekiyor.
Kliniğin Baş Hekimi Emin Savaş’tan aldığımız bilgilerde Klinikte, öncelikle Müşterilerin ağız sağlığını iyileştirmek için kaliteli ve şefkatli bir hizmet sunduklarını öğrendik.
DENT2
Savaş bizlere ayrıca şunları söyledi;
Deneyimli ve uzman kadromuzla ve son derece hijyenik ve modern cihazlarımızla müşterilerimize hizmet vermeye devam ettiğimiz kliniğimizde başarılı implant tedavileri yapıyoruz ve lazerli implant tedavilerinde 15 dakikalık seanslarla başarılı sonuçlar alıyoruz.
Hastanemizde ayrıca kişiye özel gülüş tasarımı yapılabilmektedir,kliniğimizde her türlü dental uygulama ve çocuk diş hekimliği , çene cerrahisi ve diş hekimliği ameliyatları,pedotondi, ortodonti ve tel tedavileri yapılmaktadır.

DENT1

UZMAN KADROMUZLA EN İYİ HİZMETİ VERMEYE DEVAM EDİYORUZ
8 Yıl önce kurduğumuz Kliniğimizde Diş Hekimliğinin tüm branşlarında hizmet vermeye devam ediyoruz. Dr. Arkadaşlarım Nedret Karali,Özlem Anıl,Gizem Öztürk ve diğer personelimizle önce müşteri memnuniyeti diyerek yola çıktık. Yurt dışından gelen müşterilerimizin tedavi süresince kalacağı gün sayısı kadar en rahat şekilde hareket edebilmesi için tüm imkanlarımızı kullanıyor onların konaklaması konusunda da uyardımcı oluyoruz.

DENT3 DENT4
Kliniğimiz gece saat 23.00 kadar açık acil vakalara müdahale ediyoruz. Pazar günleri de nöbetçi doktorumuz var. Kliniğimiz ayrıca bir çok sosyal sorumluluk projesine de katkıda bulunmuştur ve bulunmaya devam edecektir. Mutluluğun adresi Derneği ile ortak yürüttüğümüz çalışmalarda bir çok çocuğumuza ücretsiz diş bakımı yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. diyerek sözlerini noktalayan Baş hekim Emin Savaşa teşekkür etik.
Büyükdere caddesinde bulunan Dentagra ağız ve diş sağlığı Polikliniğinde önce müşteri memnuniyetinin ön planda olduğu ve ticari kaygının olmadığını gördük. Modern cihazları ve güler yüzlü uzman kadrosuyla hizmet veren bu Polikliniğe tereddüt etmeden gidip tedavinize başlayabilirsiniz.
8 yıldır yerini koruyan ve sektörünün önde gelen isimlerinden olmuş Dentagra ağız ve diş sağlığı Polikliniğine çıktıkları yolda başarılar dileriz.

 

Adres: Büyükdere cad. Alba iş merkezi.No:67/71 Kat:5 Mecidiyeköy/İstanbul
Tel: 0212 272 00 88 (pbx) Faks: 0212 271 84 40
GSM: 0532 798 79 91
www.dentagra.com – dentagra@dentagra.com

Galeri
📆 24 Haziran 2016 Cuma 11:12   ·   💬 1 yorum   ·  

“SEKTÖRÜNDE ÖNCÜ İSİM ”DENTAGRA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ”” için bir yanıt

  1. Eski bir hasta dedi ki:

    İstanbul Mecidiyeköy Alba iş merkezi 5. Katta Dentagra Ağız ve Diş Sağlığı polikliniğinde hasta ağzında asistanlar anestezi yapıyor, diş çekiyor, dolgu yapıyor ! Ve bu kişilerin asistanlık belgesi dahi Yok. İşe alınacak hastalar için ilk koşul hasta ağzında çalışıyor olabilmeleri yoksa işe almıyorlar ! Sterilizasyona önem verilmiyor, tedavi için gelen kişilere ” hasta ” yerine para Makinesi olarak bakılıyor. Muhatap olaraktan kimseyi bulamıyorsunuz gittiğinizde hep hasta da deniliyor veya telefonlarınıza çıkmıyorlar. Sağlığınızı ve paranızı alıyorlar !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR