MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » Seri Katilin Şifreleri
Seri Katilin Şifreleri

Seri cinayetlerden tutuklanan Atalay Filiz’in Kartal’da kaldığı evinin içinden alınan fotoğraflar Adli Tıp uzmanları tarafından incelendi.

1 saat önce

Seri Katilin Şifreleri, System.String[]

Seri cinayetlerden tutuklanan Atalay Filiz’in Kartal‘da kaldığı evinin içinden alınan fotoğraflar Adli Tıp uzmanları tarafından incelendi. İnceleme sonunda ise Atalay Filiz’in eşyalarını belli bir simetriye göre yerleştirdiği anlaşıldı. Seri katilin, odasındaki malzemelerin karıştırılıp karıştırılmadığını anlamak için kağıtları ve kalemleri belli bir düzene göre koyduğu başkası tarafından dokunulunca anlaşılacak biçimde dizayn ettiği belirtildi.

Ankara’da 2 İstanbul‘da ise 1 cinayetten suçlanan Atalay Filiz, dün İstanbul Anadolu Adliyesi‘nde tutuklanarak Silivri Cezaevi‘ne gönderildi. Atalay Filiz’in firarda olduğu süre içerisinde Tuzla‘da kaldığı ev de güvenlik güçleri tarafından görüntülenmişti. Basına da yansıyan fotoğrafta masa üzerinde kağıtların ve kalemlerin düzeni dikkat çekmişti. Görenler kalemlerin dik duruşuna, fatura ve bulmaca kağıtlarının da titiz bir şekilde masa üzerine yerleştirilmesine anlam verememişti. Emniyet yetkilileri, Atalay Filiz’i daha yakından tanımak için adli tıp uzmanlarıyla da görüştürdü. Adli tıp uzmanları Atalay Filiz’in psikolojik hastalık izleri taşıdığını belirtti. Atalay Filiz’in evinden çıkmadan önce başkasının eşyalarını karıştırıp karıştırmadığını anlamak için eşyalarını kendince bir simetri oluşturararak titizlikle düzenlediği ortaya çıktı. Fotoğraftaki kalemlerin dik, kağıtların da belirli bir nizamla düzenlenmesinin amacının da bu olduğu bildirildi

📆 14 Haziran 2016 Salı 13:10   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR