MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » ŞEYH ŞAMİL ORTAOKULU BİNASI ATATÜRK RESİMLERİ İLE DONATILDI
ŞEYH ŞAMİL ORTAOKULU BİNASI ATATÜRK RESİMLERİ İLE DONATILDI

Kartal Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde koruma, geliştirme, kentsel dönüşüm, kentsel yenileme ve benzeri plan değişikliklerinin yanında sanatsal, çalışmalarıyla da başarılı işlere imza atıyor.
371c2fe4-3ab6-4645-812a-49483b46ce95

Okul, cami, hastane gibi binaların dış ve iç cephelerine, trafo binalarının duvarlarına resim çalışması yapan Kartal Belediyesi, verdiği hizmet ile halkın da beğenisini kazanıyor. Kartal’da çevre estetiği standardının hayata geçirilmesi için yapılan resimlendirme çalışmalarında görselliğin yanı sıra; toplumsal mesajlara da yer veriliyor. Yedi yılda birçok mekânın dış cephesine eğitici ve güzelleştirici duvar resimleri uygulaması yapan, Kartal Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, gelen talepleri sıraya koyuyor. Fatin Rüştü Zorlu İlkokulu, Hasan Paşa İlkokulu, Çağın Anaokulu, Atalar Çocuk Gelişim Merkezi gibi çok sayıda okula duvar resimleri uygulaması yapan Kartal Belediyesi, Kartal’ın çehresini değiştiren uygulamalarına devam ediyor. Kartal halkının ihtiyaç ve taleplerini dikkate alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Kartal’ın yapısını dikkate alarak kamu kurum ve kuruluşlar dâhil olmak üzere çeşitli bölgelerde duvar resimleriyle adeta görsel bir şölen oluşturuyor. Kartal Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, bu doğrultuda okullardan gelen taleplere öncelik tanıyarak ihtiyaçları gideriyor. Çalışmalar kapsamda son olarak Hürriyet Mahallesi Şeyh Şamil Ortaokulu’nun boş olan cephesine, belediye personeli Abbas Ekşi’nin fırçasından dev boyutlarda yağlı boya Atatürk resimleri yapıldı. Uygulamadan çok memnun olduklarını belirten Şeyh Şamil Ortaokulu yönetimi, hizmetlerinden dolayı Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e teşekkür etti.

 

 

Kartal Belediyesi Mavi Masa’ya ulaşan talepleri değerlendiren Kartal Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, mekânın gerekli boyamaya uygun olup olmadığını tespit ettikten sonra yerinde çalışmalar yapıyor.

 

 

Galeri
📆 03 Mayıs 2016 Salı 12:09   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR