MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » SİEMENS ‘AKILLI KENT’ ÇALIŞMA RAPORUNU BAŞKAN ALTINOK ÖZ’E SUNDU
SİEMENS ‘AKILLI KENT’ ÇALIŞMA RAPORUNU BAŞKAN ALTINOK ÖZ’E SUNDU
Avrupa’nın en büyük teknoloji markası Siemens, yaklaşık bir yıldır sürdürdüğü ve dünyada sadece; Londra, Brüksel, Alba Iulia, Aberdeen ve Kartal’da gerçekleştirdiği “Akıllı Kent” çalışma raporunu Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e sundu.

 

Londra ve Brüksel İle Birlikte Kartal’da Hayata Geçecek

 

Dev teknoloji markası Siemens ve Kartal Belediyesi tarafından ortaklaşa gerçekleşen projede, Avrupa’da Londra ve Brüksel gibi öne çıkan şehirlerle birlikte teknolojik kentlerin kurulması için çalışma gerçekleştiriyor. Siemens Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Gelis ve ilgili projenin çalışma ekibi, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve belediye çalışanlarıyla gerçekleştirdiği toplantıda Akıllı Kent çalışma raporunu sundu. Toplantıda yaklaşık 2 saat projenin dünü ve bugünü tartışıldı.

“Kartal Geleceğini Planlıyor”

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, toplantı sonunda yaptığı konuşmada, Siemens ile Kartal Belediyesi tarafından gerçekleşen “Akıllı Kent” projesinin, Avrupa’nın öne çıkan kentleriyle birlikte yürütülmesinin önemine dikkat çekerek; “Bugün Siemens’in değerli çalışanlarıyla Akıllı Kent projemizin dününü ve geleceğini konuştuk. Projenin nasıl geliştirilebileceğini belediye çalışanlarımızla birlikte uzun süre tartıştık. Göreve geldiğimiz günden bu yana, Kartal’ın geleceğini planladığımızı ve bu planlamanın uzun vadeli olduğunu hep dile getirdik. İşte bu Akıllı Kent çalışmamız bunun örneklerinden biridir. Kartal’ın Avrupa’da öne çıkan şehirler gibi teknolojik bir kent olması için bu çalışmayı çok önemsiyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Galeri
📆 26 Eylül 2017 Salı 21:48   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR