MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Kartal, Manşet, Toplum » Sivil Savunma Ekibi Yassı Ada’da Ölüme Terkedilen Köpekleri Kurtardı
Sivil Savunma Ekibi Yassı Ada’da Ölüme Terkedilen Köpekleri Kurtardı

 

Kartal Belediyesi Sivil Savunma ekibi, Yassı Ada’ya kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce bırakılarak ölüme terk edilen köpekleri kurtardı.

Kartallı balıkçılar tarafından verilen ihbarı değerlendiren Kartal Belediyesi Sivil Savunma ekipleri, Yassı Ada’da iki Alman Kurt köpeğinin bırakıldığını tespit etti. Hayvanların yaşam hakkına saygı duyulması gerektiğine her fırsatta vurgu yapan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü bilgilendiren Sivil Savunma Müdürü Muhittin Beyaz, ekibini, köpekleri kurtarmak üzere görevlendirdi. Yassı Ada’ya ulaşan Kartal Belediyesi Sivil Savunma ekibi, söz konusu köpeklerin önce gıda ve su ihtiyaçlarını karşıladı. Uzun zamandır aç ve susuz oldukları, zayıfladıkları ve bitkin düştükleri gözlenen köpekler, daha sonra Kartal Belediyesi’ne ait kurtarma botuna alındı.

Kartal Belediyesi Sivil Savunma ekibinin kurtarma operasyonu, çevrede bulunan balıkçılar ve olayı duyan vatandaşlar tarafından sevinçle ve takdirle karşılandı. Vatandaşlar, bu örnek kurtarma operasyonu nedeniyle Kartal Belediyesi Sivil Savunma ekibine teşekkür ettiler.  Operasyonun sonunda Yassı Ada’da ölüme terk edilen köpekler, kurtarma botuyla Kartal’a getirildikten sonra Kartal Belediyesi Veterinerlik Müdürlüğü’ne ulaştırılarak ilk yardımları ve sağlık kontrolleri yapıldı. Kurtarılan köpekler daha sonra Kartal Belediyesi Sivil Savunma Müdürlüğü tarafından himaye altına alındı.

 

 

📆 07 Kasım 2013 Perşembe 15:03   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR