MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » Sivil Toplum Örgütleri:”Belediyemizle uyumlu çalışma içindeyiz”
Sivil Toplum Örgütleri:”Belediyemizle uyumlu çalışma içindeyiz”

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal’da sivil toplum örgütleri ile belediye arasında iletişim ve işbirliğinin düzenli, sürekli ve uyumlu olmasına büyük önem veriyor. Bu bağlamda sivil toplum örgütlerine ziyaretler düzenliyor, görüşmelerde bulunuyor.

 

Bu ziyaretler kapsamında Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer ve Birim Müdürleri Kartal’da özellikle belediye ile iletişimi sürekli olan odaları ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunmayı sürdürüyorlar.

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer beraberinde Ruhsat Denetim Müdürü Funda Aydoğan, Zabıta Müdürü Atilla İlgün, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Dr. Dilek Kars, Kültür ve Sosyal işler Müdürü Adem Uçar ile Kartal Bakkallar Bayiler ve Büfeciler Esnaf Odası Başkanı Erol Demirci ve Yönetim Kurulu üyeleri Murat Kılıç, Eral Kar, Asım Gürsoy, Başkan vekili Adnan Gündüz, Denetim Kurulu üyesi M. Ali Gürbüz’ü ziyaret ettiler.

Daha sonra Kartal ve Adalar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifine geçen heyet burada Kooperatifi Başkanı Hamit Çiftçi, Başkan vekili Mustafa Ören, Yönetim Kurulu üyeleri Huriye Koçak, Selvet Pehlivan ile kooperatifte bir araya gelerek görüşmelerde bulundular.

Kartal Belediyesi yaptığı ziyaretler sonrasında Türkiye Emekliler Derneği Kartal Şube Başkanı Arif Yıldız ile Başkan yardımcısı Nebiye Kıyıcı, İdari Sekreter Ahmet Aytekin, Mali Sekreter Hasan Çelikkol, Teşkilat Sekreteri Hüseyin Aras, Denetim Kurulu Başkanı Kadir Çelik’i de ziyaret ederek geçtiğimiz günlerde yapılan “Torun Tombolak” etkinliği ve gelecekte yapılacak benzer çalışmalar içinde görüş alışverişinde bulundular. Ziyaret sırasında Başkan Arif Yıldız, Kartal Emekliler Derneği’nin Kartal’da üye sayısı ve iletişim etkinliği adına önemli bir konumu bulunduğunu ve emeklilerin sorunları adına ciddi çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer görüşmelerde geleceğe dönük düşüncelerini anlattı ve “Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde önümüzdeki beş yılda yapacağımız etkinlik ve çalışmalarda sosyal kesimlerin daha çok yer alması için çalışmalarda bulunacağız.” dedi.
Gürer esnaf ve halkın sorunlarına “önce insan” yaklaşımı ile yönelen, halkın düşüncelerini önemseyen ve onlar için projeler üreten belediyemiz daha yaşanır daha çağdaş daha gelişen Kartal için başlattığı çalışmalarına devam edecek ve Kartal’da beş yıl önce başlayan değişim, dönüşüm, gelişim süreci kesintisiz sürecektir.” dedi.

Oda Kooperatif ve Dernek Başkanları da belediye ile olan uyumlu işbirliğine vurgu yaptılar ve Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirip bu tür iletişim ve görüşmelerin yeni dönem için daha yararlı sonuçlar yaratacağını ifade ettiler.

 

Galeri
📆 04 Temmuz 2014 Cuma 13:52   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR