Soğanlık halkı, Kartal Belediyesi’nin mahallede araç ve yaya trafiğinin daha sağlıklı işlemesi için yaptığı yol çalışmaları nedeniyle Başkan Altınok Öz’e hazırlattıkları pankartlarla teşekkür etti.
Soğanlık halkı, Kartal Belediyesi tarafından Soğanlık Gümüşpınar Mahallesi Atatürk ve Manolya Caddelerine bağlı Zühre Sokak, Asmalı Sokak, Lale Sokak, Levazım Sokak, Kızılçam Sokak ve Adaçayı Sokağın asfaltlanması nedeniyle Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e, Atatürk Caddesi ve Manolya Caddesi’ne astıkları pankartlarla teşekkür etti.
Kartal Belediyesi, yaz döneminde tamamlanamayan cadde ve sokak asfaltlamalarına devam ediyor. Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Soğanlık Gümüşpınar Mahallesi Atatürk ve Manolya Caddelerine bağlı Zühre Sokak, Asmalı Sokak, Lale Sokak, Levazım Sokak, Kızılçam Sokak ve Adaçayı Sokak’ların asfalt yenileme çalışması yapılarak toplam 304 ton asfalt döküldü. Yapılan hizmetler karşısında memnuniyetini dile getirmek isteyen Soğanlık halkı ve esnafı, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e, sokak ve caddelere astıkları, üzerinde ‘Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’e Asfalt Çalışmaları İçin Teşekkür Ederiz’ yazılı pankartlarla teşekkürlerini iletti.
Bir cevap yazın