MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » SOĞANLIK HALKINDAN BAŞKAN ALTINOK ÖZ’E PANKARTLI TEŞEKKÜR
SOĞANLIK HALKINDAN BAŞKAN ALTINOK ÖZ’E PANKARTLI TEŞEKKÜR

Soğanlık halkı, Kartal Belediyesi’nin mahallede araç ve yaya trafiğinin daha sağlıklı işlemesi için yaptığı yol çalışmaları nedeniyle Başkan Altınok Öz’e hazırlattıkları pankartlarla teşekkür etti.

 

Soğanlık halkı, Kartal Belediyesi tarafından Soğanlık Gümüşpınar Mahallesi Atatürk ve Manolya Caddelerine bağlı Zühre Sokak, Asmalı Sokak, Lale Sokak, Levazım Sokak, Kızılçam Sokak ve Adaçayı Sokağın asfaltlanması nedeniyle Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e, Atatürk Caddesi ve Manolya Caddesi’ne astıkları pankartlarla teşekkür etti.

 

Kartal Belediyesi, yaz döneminde tamamlanamayan cadde ve sokak asfaltlamalarına devam ediyor. Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Soğanlık Gümüşpınar Mahallesi Atatürk ve Manolya Caddelerine bağlı Zühre Sokak, Asmalı Sokak, Lale Sokak, Levazım Sokak, Kızılçam Sokak ve Adaçayı Sokak’ların asfalt yenileme çalışması yapılarak toplam 304 ton asfalt döküldü. Yapılan hizmetler karşısında memnuniyetini dile getirmek isteyen Soğanlık halkı ve esnafı, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e, sokak ve caddelere astıkları, üzerinde ‘Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’e Asfalt Çalışmaları İçin Teşekkür Ederiz’ yazılı pankartlarla teşekkürlerini iletti.

📆 13 Aralık 2014 Cumartesi 14:47   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR