MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Politika, Toplum, Yaşamın İçinden » “SOYLU’NUN ‘OHH OLSUN!’U KİMLERİN CANINA DEĞDİ?”
“SOYLU’NUN ‘OHH OLSUN!’U KİMLERİN CANINA DEĞDİ?”

Ne geceydi ama…

“Soylu’nun ‘ohhh’u milyonların yüreğini soğuttu…”

Dün gece İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Meclis Genel Kurulu’nda HDP tarafından ortaya atılan iddialara yanıt vermek üzere kürsüye çıktı.

Bakan Soylu’nun teröristlere yönelik düzenlenen operasyonu anlattığı anlarda HDP’li milletvekilleri ses eylemine başladı. Elleriyle masaları yumruklayan HDP’liler, Soylu’nun anlattıklarının duyulmaması için her şeyi yaptı ama bu ses eylemi Soylu’yu durduramadı… Keza neden durdursun ki! 

Türk milleti Soylu’yu neden seviyor?…

Çünkü; özü, sözü net ve mazlumun yanında hainin karşısında olduğu için… Uzun yıllardır devlet ve millet olarak terör illetinden çok çektik…

Cumhurbaşkanımız ve bakan Soylu, birçok evin ocağına düşen ateşin acısının dindirileceğini, terörün kökünün kazınacağını defalarca iletti. Soylu, göreve geldiğinden bu zamana kadar terörle mücadele konusunda ülke huzuru adına bu halka söz verdi.

Sözünü de tutma adına uğraş vermeye devam ediyor.

Dün gece Bakan Süleyman Soylu neler demiş?! Kendi söylemleriyle aktarıyorum…

“TERÖRİSTE TERÖRİST DİYORUZ…”

Soylu, İtalya’da Belediyelere kayyum atandığını hatırlatarak, “Teröriste ‘terörist’ diyoruz, terör destekçisine, ihbarcısına, işbirlikçisine, çocukları kandırıp dağa gönderen belediye başkanına, İmralı’daki devrik terörist başına, koltuğu için birbirini yiyen Edirne’deki Demirtaş’a, Karayılan’a, tecavüzcü biçirpin Duran Kalkan’a da ‘terörist’ diyoruz.

Hiç merak etmeyin, biz içeride olan biten her şeyin farkındayız. Size soruyorum; Sabahtan beri Kandil’de elinize yazılıp verilerek aktarılan metinleri dinliyorum, Hiçbirinde Demirtaş’ın ismi geçmiyor.

Ne oldu Demirtaş’ı açığa mı aldınız, Açığa mı aldınız Demirtaş’ı?! PKK’nın haber ajansından çocuk kandırır gibi yaptığınız düzmece haberler bize sökmez. PKK bağlantısından dolayı görevden aldığımız belediye başkanlarına, bazı belediye başkanlarının daha koltuğuna oturmadan koşa koşa bu belediyelere geçmiş olsuna gitmesi, bizi Yunanistan’a şikayet etmesi, Avrupa’ya şikayet etmesi hiçbir eylem bize sökmez” dedi.

Soylu, hayatını kaybeden sivillerin fotoğraflarını göstererek, “Bu çocukların hesabını vereceksiniz! Bunlar işçi. HDP’yi kriminalize eden PKK’nın ta kendisidir. Kürtler de, Aleviler de bu ülkenin çimentosudur.” diye konuştu.

“KİMSE KÜRTÇE MEVLİT OKUDU DİYE HAPSE ATILMADI”

İçişleri Bakanı Soylu, “Bir vatandaşın, Kürtçe mevlit okuduğu için hapse atıldığı” iddiasına ilişkin, “Bu ülkede kimse Kürtçe mevlit okudu diye hapse atılmadı. Bu olay da bu değil zaten. Bu da yalan!” dedi.

OH OH! PARALAR PKK’YA GİTMİYOR…

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesine AK parti yatırımlarını anlatan Soylu, “Ohh, paralarınız terör örgütüne gitmiyor, millete gidiyor. 73 Belediye Başkanı 694 yıl hapis cezası aldı.

Kapak olsun! Terör örgütünü bu kış mağaralarda yalnız bırakmayacağız. Onlara sürprizimiz var, onlara ecel teri döktürecek” ifadelerini kullandı.

Kısa bir hatırlatma!… Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesine AK parti yatırımlarına bir cümle de ben eklemek isterim; Geçtiğimiz aylarda Bingöl ve Elazığ ziyaretlerim olmuştu. Bu ziyaretlerimde çok değerli isimlerle görüşmüştüm;

Bingöl  Valimiz Kadir Ekinci, Belediye başkanımız Erdal Arıkan ve Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak’tan memleketim Bingöl’e yapılan yenilikler ve yapılacak olan çalışmalar hakkında önemli bilgiler aldım. Sayın Cumhurbaşkanımız’ın Doğu ve Güneydoğu Anadolu’ya özgü büyük desteklerini biliyoruz. Değişimde önemli katkısı olan bir diğer isim Bingöl Milletvekilimiz Cevdet Yılmaz’ın da hakkı ödenmez…

Ve Feyzi Berdibek vekilimizle birlikte bölge halkı tarafından nasıl sevildiğini, bölgeye olan destek ve çalışmalarını memleketimdeki güzel değişimi yerinde gözlemlemiştim. Memleketimde yaşadığım her güzelliği ve nasıl mutlu ayrıldığımı kalem kalem yazmıştım. Öyle ki, sanki tatil beldesinde gezer gibi Bingöl’ün ışıl ışıl olan cadde ve sokaklarında özgürce ve keyifle gezdiğimi ifade etmiştim.

Bu güzel değişimde emeği geçen herkese tekrar teşekkür etmek isterim. 

”ADAM, NE GÜZEL KONUŞTU, DUR BİR DAHA İZLEYELİM…”

Dün gece ciddi bir kitle pür dikkat TBMM meclis tv ekranlarına kilitlendi. Konuşmayı izleyen herkes gecenin o saatinde Bakan Soylu’nun ”ohhhh” söylemi, yazımlarla sosyal medyayı ayaklandırdı.

Öyle ki, sabah bizim evde de konuşmanın yankısı ve söylemleri vardı. ”Adam ne güzel konuştu, dur bir daha izleyelim.” diyerek konuşma tekrar tekrar izlendi.

Soylu, devletimize ve milletimize zeval gelmemesi adına, huzurumuz için gece-gündüz çalışıyor, uğraşıyor didinip mücadele veriyor. Temennim böylesi hakkını verip, layıkıyla çalışan tüm bakanlarımızın daim olması..

Editör:Ebru Erbaş

yazarımızın yazılarını https://sunaanac.blogspot.com/ dan takip edebilirsiniz…

📆 14 Aralık 2020 Pazartesi 16:32   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR