MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
SPORA DESTEK KAHVALTISI

İlçem Gazetesinin öncülüğünde ,Dünya Göz Hastaneleri Pendik şubesi ve Kartal İxora çiçekçiliğin katkı sunduğu gençlere sporu sevdirmek amacı ile Kartal Turuncu Cafede bir kahvaltı düzenlendi.

 
Kartal’ın tanınmış spor adamları Muammer Kaya, Selim Akbeniz, Aydın Kaya ve Orhan Ermiş’in katıldığı programda söz alan hocalar kendi spor salonlarında kendi branşlarında gençlere ücretsiz ders vereceklerini açıkladılar.

kahvalt1
Kartal’ın yirmi mahallesinin muhtarlarının da katıldığı kahvaltı programında mahalle muhtarları bilgilendirildi ve kendi mahallelerinde spora meyilli yetenekli gençler var ise tespit edilip degerli hocaların salonlarına yönlendirilebileceği söylendi.
Amacın tamamen gençlere sporu sevdirmek olduğu ve hiç bir ticari kaygı gözetmeksin derslerin verileceğini söyleyen Selim Akbeniz, Aydın Kaya, Muammer Kaya ve Orhan Ermiş gençlerimizi internet cafelerden, Kahvelerden ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak adına bu projeyi yapmak istediklerini açıkladılar.

 
İlçem Gazetesi İmtiyaz sahibi Aytekin Yaşar yaptığı kısa konuşmada böyle bir yararlı olaya vesile olmaktan mutlu olduklarını gazeteleri adına kendilerine bu imkanı tanıyan değerli spor adamlarına teşekkür etti. Mahalle muhtarlarına yaptığı çağrıda mahallelerinde yaşayan gençleri bu projeden haberdar edip yönlendirme yapmalarını istedi.
Kartalın basın mensuplarınında katıldığı toplantıda Dünya Göz Hastaneleri Pendik şubesi müdiresi Özlem Uysal’da kısa bir konuşma yaptı ve bu yararlı oluşuma destek vereceklerini ve herzaman sporcuların yanında olacaklarını söyledi.
Toplantı topluca çekilen hatıra fotoğraflarının ardından son buldu.

Haber:İstanbul34gazetesi

kahvalt5

Galeri
📆 01 Nisan 2016 Cuma 14:59   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR