MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Politika, Toplum » Şükrü Kontuk, Aday Adaylığını açıkladı.
Şükrü Kontuk, Aday Adaylığını açıkladı.

YÜZLERCE KİŞİ EŞLİĞİNDE ADAY ADAYLIK AÇIKLAMASI

GÜNYAD Başkanı ve işadamı Şükrü Kontuk, yoğun katılım eşliğinde AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı’na aday adaylık başvurusunda bulundu. Kontuk, toplantı salonunda kısa bir konuşma  yaparak kendisini destekleyenler ile birlikte aşağıya indi ve parti binası dışında bekleyenlere de teşekkür etti.

sukru-kontuk-toplulu1
Basınında ilgi gösterdiği aday adaylık açıklaması şöyle;
Bilindiği gibi 2014 Mart’ında gerçekleşecek seçimde, seçmenlere seçilmişleri denetleme hakkını ve gücünü veren, özü itibariyle demokrasimizin mihenk taşı olan bir seçim dönemine girmiş bulunmaktayız.
Bu süreçte bizler de Kartal’da yaşıyor olmanın vermiş olduğu tecrübe ve sorumlulukla insanlarımızın bizlerle göstermiş olduğu teveccühün, 41 yıldır Kartal’da yaşayan, sorun, eksik ve ihtiyaçlarını bilen biri olarak bu uğurda sunulacak hizmeti en iyi şekilde verebileceğimize inancım tamdır. Kartal’ımız için en iyi olandan öte en mükemmeli sunabilme arzumuzla 2014 seçimlerinde Kartal’ımız için Ak Partimizden resmi aday adaylığımızı gerçekleştirmiş bulunmaktayız.
Başta Kartalımız olmak üzere aday adaylığımızın milletimize, İstanbul’umuza ülkemize ve partimize hayırlı olmasını Cenabı-ı Allah’tan niyaz ederiz.
Nasip olur, adaylığımız açıklandıktan sonra Kartal için yapmayı hedeflediğimiz projelerimiz i kamuoyuna açıklayacağız. Burada, ayinesi iştir, lafa bakılmaz. Düsturundan yola çıkarak kaliteli insan işiyle, boş insan kişiyle uğraşır, sözü bizleri kimseyle polemiğe girmeden, bir kişinin işini değil, herkesin işini yapmak için aday olduğumuzu hepimizin Hz. Âdem’den (AS) geldiğimizi unutmadan, kibre kapılmadan, kimseyi ötekileştirmeden, sadece ve sadece Kartal’ımızın sırtımıza yüklemiş olduğu emaneti kutsalımız bilerek, hizmetkâr olacağımızı kamuoyuna sizlerin aracılığıyla duyurmaktayız.”

Galeri
📆 08 Ekim 2013 Salı 18:47   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR