MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Çekmeköy, Manşet, Politika, Sultanbeyli, Toplum » Sultanbeyli’de Muhteşem Parkın Açılışını Kadir Topbaş Binlerce Vatandaş İle Yaptı
Sultanbeyli’de Muhteşem Parkın Açılışını Kadir Topbaş Binlerce Vatandaş İle Yaptı


Sultanbeyli Gölet Sosyal Tesisleri ve Su Oyunları Merkezi’nin Bulunduğu Dev Park Görkemli Bir Törenle Hizmete Açıldı
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş:
“Sultanbeyli’ye Metroyu 2019 Yılı Sonuna Kadar Getireceğiz”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Sultanbeyli’de yapımı tamamlanan Gölet Sosyal Tesisleri’nin açılışını binlerce vatandaş ile birlikte gerçekleştirdi. Kadir Topbaş, Sultanbeylilere metro ve tapu müjdesi verdi.
Sultanbeyli’de yapımı tamamlanan dev park, su oyunları merkezi ve sosyal tesislerin açılışı binlerce vatandaşın katıldığı törenle yapıldı. Alana gelen vatandaşlar Kadir Topbaş’a büyük ilgi gösterirken, başkan Topbaş vatandaşları uzun süre selamladı.

golet-acılıs-topbas
TAPU MÜJDESİ
Konuşmasına tapu müjdesi vererek başlayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Tapuların verilmesi noktasındaki gelinen noktayı tebrik ediyorum. Yakın bir zamanda tapularınızı alacaksınız. Başbakanımızın talimatı ile çok büyük seferberlikler yaptı devletimiz. Size tapuların verilmesi hususunda bir karar çıktı. Geleceği çok farklı olan bir Sultanbeyli’yi beraberce ortaya çıkartacağız” dedi.
Bu seçimlerin çok önemli olduğunu hatırlatan Kadir Topbaş, “Türkiye’nin, evlatlarınızın geleceği demek. Oyunuzu kullanırken, kimden hangi hizmeti alabilirsiniz, kim sözünün arkasında durur, kimin hangi hizmetlerde izi var bunu mutlaka değerlendiriniz. Bu yerel seçimlerin Türkiye’nin istikrarını etkilemeyeceğini söyleyenlere ‘Bir dakika’ deyin. Belediyeler demek hizmetlerin devam etmesi, tamamlanması demek. Akmayan sular, toplanmayan çöpler ve hava kirliliği içinde gezersiniz” diye konuştu.
SULTANBEYLİ’YE METRO GELİYOR
Sultanbeyli’nin metro istediğini ifade eden Kadir Topbaş, “Sultanbeyli metrosunu, açık konuşayım 2019 sonrasında programa alacaktık ama başkan bastırdı. ‘2019’u bekleyemeyiz. Senin dönemin bitmeden metro gelsin’ dedi. Bende çalışılması talimatını verdim. Ekibimiz ile bir çalışma yaptık. İnşallah Madenler Mevkii’nden, Çekmeköy-Sancaktepe Sabiha Gökçen’e giden hat Samandıra’dan buraya gelecek. İnşallah 2019’a kadar bunu yetiştireceğiz. Bizden otobüs istemeyeceksiniz” dedi.
Parktan bahseden Topbaş, “Toplamda 200 metrekare alanı kapsıyor. Çok farklı bir proje. Nefes alınacak bir yer. Çok mükemmel olmuş. Burada çocuklar sporlar yapacaklar, torunlar gelecek, beyefendiler kahvesini içecek. Neydi nasıl oldu siz yaşadınız. Hamdolsun yatırım olarak 31 milyon TL buraya yatırım yaptık. Yetişkin ağaçlar diktik. Daha çok işimiz var” ifadelerini kullandı.

golet-topbas


ENGELLİNİN EVİNE FORKLİFT
Konuşmasının ardından Kadir Topbaş, sahnenin önünde bulunan bir engellinin isteğini kırmadı. Evine giriş çıkışlarda sıkıntı yaşadığını belirten 29 yaşındaki Pınar Keleş, asansör yapılmasını istedi. Başkan Kadir Topbaş’da sahneden engelliye forklift asansör yapılmasının talimatını verdi.
İSTANBUL (İHA)

 

Galeri
📆 19 Mart 2014 Çarşamba 14:51   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR