MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Alt Manşet, Eğitim, Manşet, Sultanbeyli, Toplum » Sultanbeyli’de Okullar Yeni Döneme Hazır.
Sultanbeyli’de Okullar Yeni Döneme Hazır.

Yeni eğitim öğretim yılına girilmesine sayılı günler kala Sultanbeyli’deki okullar öğrencilerini tertemiz karşılıyor.

Belediye ilçede bulunan ve 2013-2014 eğitim öğretim yılında hizmet verecek olan okulların bu sene de bahçelerini temizlemeyi ihmal etmedi. Bu kapsamda Sultanbeyli genelinde eğitim yuvalarında birkaç haftadır hummalı çalışma var.
Son yıllarda Sultanbeyli eğitim konusunda ciddi adımlar atıyor. Bu kapsamda belediye, yapmış olduğu çalışmaları sürdürüyor. Açtığı gençlik merkezleri, ilçeye yeni yapılacak okullara arsa tahsisi, okul parkları ve açılan kütüphanelerin yanında okulların temizliği noktasında da gerekli adımları titizlikle atıyor. Yapılan çalışmalar hem velilerden hem de okul idarecilerinden olumlu tepkiler alıyor.
Her gün üç okul bahçesi temizleniyor
Her gün 3 okulun bahçesini temizleyen ekipler okul bahçelerinde titizlikle çalışıyor. Atatürk İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Çağdaş Kaşif İçgel konuyla ilgili düşüncelerini şu ifadelerle özetledi: “Öğrencilerin yaşam kalitesinin artırılması yönünde yapılan uygulama son derece iyi ve yapılan temizlik güzel bir örnek. Okulumuz donanım olarak yeni yıla hazırdı, şimdi çevre olarak ve temizlik olarak da hazırlandı”.
Çağdaş Yaşam Türkan Tutumluer İlkokulu Müdür Yardımcısı İbrahim Arık da, belediyenin her zaman eğitim yuvalarına büyük destek verdiğini ifade etti. Arık, “Belediyemiz okullarımıza destek veriyor. Her sene okullar başlamadan önce belediyemiz temizlik yapıyor ve ihtiyaç duyduğumuzda da gerekli anlarda destek veriyor” dedi. Belediyenin okullara temizlik haricinde de çeşitli destekler verdiğini hatırlatan Arık, “İmkanlar ölçüsünde belediyemiz her zaman bizim yanımızda oluyor. Bu çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı ve ekibine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

📆 12 Eylül 2013 Perşembe 09:13   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR