MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Manşet, Sultanbeyli, Toplum » Sultanbeyli’ye Ağız, Diş Sağlığı Hastanesi ve Sağlık Kompleksi
Sultanbeyli’ye Ağız, Diş Sağlığı Hastanesi ve Sağlık Kompleksi

Sultanbeylili artık aradığı hizmete ilçe sınırlarında ulaşıyor. Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’in göreve gelmesinin ardından sorunlarını geride bırakmaya başlayan ilçe, yakın zamanda ağız ve diş sağlığı hastanesi kavuşacak.
Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’in, göreve geldiği günden itibaren, eğitimden kültüre, altyapıdan üstyapıya, kamu binalarından sosyal yaşam alanlarına varana kadar birçok hayal projesi hayata geçen Sultanbeyli’de sağlık konusu üzerinde de titizlikle duruluyor. Başkan Keskin bir süre önce bu alanda yaşanan sıkıntıların sona erdirilmesi için çeşitli çalışmalar başlatmıştı. Bu kapsamda Battal Gazi Mahallesi sınırları içerisinde inşa edilen 400 yataklı devlet hastanesinde çalışmalar başlamıştı. İnşaatının çok hızlı devam ettiği hastane, 2014 yılı sonunda bitirilecek. 17 farklı bloktan oluşan hastane de birçok poliklinik bulunuyor. Devlet hastanesinin yanı sıra ilçe şimdide ağız ve diş sağlığı hastanesine kavuşacak.
Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi
Son yılarda yapılan kamu binalarıyla hizmetin kalitesinin arttığı Sultanbeyli, yakında zamanda ağız ve diş sağlığı hastanesine kavuşacak. İlçe halkının bütün ihtiyaçlarını Sultanbeyli içerisinde karşılaması için çeşitli adımlar atan Sultanbeyli Belediyesi, bu kapsamda bir projeyi daha hayata geçirdi. Adil Mahallesi’nde yapılacak olan ağız ve diş sağlığı hastanesinin ihalesi tamamlandı. Bir süre sonra yapımına başlanacak. Bina tamamlandığında ilçe halkı ağız ve diş problemlerini her türlü tıbbi donanıma sahip olan bu hastanede karşılayabilecek.
Komplekste Neler Bulunuyor
Yapılacak sağlık kompleksi içerisinde ağız ve diş sağlığı hastanesi dışında Aile Hekimlerinin hizmet sunacağı sağlık ocağı, verem savaş dispanseri, 112 acil servis istasyonu, ana çocuk ve aile planlama merkezi birimleri ile sağlık birimlerinin koordinasyonunu sağlayacak ilçe sağlık müdürlüğü de bulunacak.

📆 19 Ağustos 2013 Pazartesi 10:19   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR