MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Politika, Toplum » Süslü Uğurmumcu’da Mahalle Sakinlerini Dinledi
Süslü Uğurmumcu’da Mahalle Sakinlerini Dinledi

 

 

CHP Kartal Belediye Başkan aday adayı Yrd. Doç. Dr. Hüsnü Süslü Kartal’da vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Mart 2014’te yapılacak yerel seçimler CHP’nin Kartal’daki aday adayları arasında en güçlü isim olarak dikkat çeken Süslü, mahalle mahalle, sokak sokak vatandaşlarla bir araya gelerek, projelerini anlatıyor mahalle sakinlerini dinliyor.

 

Örgüt ile olan uyumlu çalışmaları ile parti içerisinde gönülleri fetheden Süslü, bunun yanı sıra her akşam yöre dernekleri ziyaretleri ile de halkın içinde yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde Yakacık Çarşı ve Soğanlık mahallelerinin ardından Uğur Mumcu Mahallesine çıkarma yapan Belediye Başkan aday adayı, burada mahalle sakinleri ve esnaflarla kahvaltı yaptı. Sabahın erken saatlerinde Uğur Mumcu’ya gelen genç belediye başkan aday adayı, projelerini ve çalışmalarını paylaşarak görüş ve önerileri not alarak, Kartal’ı birlikte yöneteceklerinin vurgusunu yaptı.

 

ugur-mumcu-susluMahalle Sakinlerini Dinledi

Kahvaltılı tanışma ve sohbet toplantısına davet edilmesinden dolayı memnun olduğunu belirten Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Belediyesi Aday Adayı Yrd. Doç. Dr. Hüsnü Süslü,” Özellikle şahsımı ve ekibimi böylesine nezih bir kahvaltılı sohbet toplantısı düzenlediğiniz için teşekkür ediyorum. Arkadaşlar çok uzun konuşmayacağım ve vaktinizi de almayacağım. Kartal’ın her semtinde ve her mahallesinde de olduğu gibi Uğur Mumcu Mahallesi ile ilgili projeler hazırladık. Ne var ki yaklaşık 70 bin nüfusa sahip Uğur Mumcu Mahallesi, gereken ilgiden yoksun olduğu gibi hak ettiği ve ihtiyaç duyduğu hizmetleri de alamamış. Bu bir gerçek biz eskiyi eleştirerek, kötüleyerek pirim yapma peşinde de değiliz. Biz sizlere vaat etmiyoruz hizmetin sözünü veriyoruz ve Uğur Mumcu Mahallesi’nin sorunlarını sizlerle birlikte çözeceğiz”  ifadesini kullandı.

 

Sokak Köpekleri Sorununu Mutlaka Çözeceğiz

Süslü, “Mahallenin en önemli sorunu olarak önümüze sokak köpekleri sorunu geliyor. Belediye başkanı seçildiğimde bu önemli sorunu tamamen ortadan kaldıracak projeler hazırlatılacak. Sokak köpeklerimizin doğal yaşam alanlarını genişleteceğiz. Onların yaşamları engel teşkil eden sorunları ortadan kaldırırsak ve diğer ilçelerin buraya sokak köpeklerini bırakmasına engel olursak bu sorunu çözmüş olacağız.

Çöplüğün üstü kalın toprak tabakası ile kapatılmış ve üzerinde de Sosyal Tesisler yazılmış. İyi güzel de üzeri toprakla örtülü olan çöplük sürekli metan ve hidrojen gazı üretiyor. Edindiğim bilgiye göre çöplük tabanında biriken Metan ve Hidrojen gazları 15 günde bir yakılarak tahliye edilmektedir. Belediye Başkanı seçildiğimde buranın fizibilitesini çıkartacağım ve tehlike olmaktan çıkarılması için gereken çalışmanın yapılabilmesi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi ilgilileri nezdinde derhal girişimlerde bulunacağım.

Bunun yanı sıra  Uğur Mumcu halkı belediye ile ilgili hangi belediye hizmetini arzuluyorsa, o hizmetler buraya gelecek” sözünü verdi. Daha sonra Uğur Mumcu’ deki iş yerlerini gezen ve “hayırlı işler” temennisinde bulunan Süslü’nün ziyaretinden vatandaşlarda büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. .

Gördüğü yoğun ilgi ve yakınlıktan çok memnun olduğu gözlemlenen Süslü, “Sizlerin de gördüğünüz ve tespit ettiğiniz gibi halk yerel yöneticilerden, hizmetin yanı sıra samimiyet ve güler yüz bekliyor. Her zaman halkın yanında olacağım, her zaman beni semtlerinde görecekler. Sorunlara duyarsız kalan bir belediye değil, sorun çözen bir belediye olacağız” dedi.

 

Galeri
📆 23 Kasım 2013 Cumartesi 10:47   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR