MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Politika, Toplum » SÜSLÜ ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
SÜSLÜ ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Yerel seçim çalışmalarının süratini arttırdığı gözlemlenen Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Belediyesi Başkan A. Adayı Yrd. Doç. Dr. Hüsnü Süslü, Hürriyet Mahallesinin konuğu oldu. Geçtiğimiz günlerde törenle açılan CHP Hürriyet Mahallesi Birim Binasını ziyaret etti. Burada partililerle bir süre sohbet eden Süslü’ye kurmaylarından Hasan Göktaş ve Tuncay Şahan eşlik etti. Saat: 14.00 te başlayan Hürriyet Mahallesi esnaf ziyareti yoğun yağmur altında devam etti.. Saat: 18.20 de Bu ara da alış verişe çıkan vatan daşımızın da tek ellerini sıkan ve kendini tanıtan Süslü, Gökkuşağı Grubu gençleri ile tanıştı, onlarla ayak üstüde olsa sohbette bulundu ve hatıra fotoğrafı çektirdi.
“ İYİ NİYETLE GÖREVE TALİP OLDUK”
Özellikle semt esnafının yoğun ilgisi ile karşılanan Süslü, “ Havanın yağmurlu ve soğuk olmasına rağmen Hürriyet mahallesi esnaf erbabını ziyaret ettik. Bu arada cadde de karşılaştığımız vatandaşlarımızla ayak üstü de olsa sohbet ettik ve kendimizi tanıttık. İyi niyetle göreve talip olduk. İyi niyetle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” açıklaması yaptı.
Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Belediyesi Başkan A. Adayı Yrd. Doç. Dr. Hüsnü Süslü, Hürriyet Mahallesinden sonra başlattığı ikinci bir gece harekâtında Kartal’daki

TAKSİ DURAKLARINA ADETA GECE HAREKÂTI BAŞLATTI.

Kurmaylarından Hasan Göktaş ve Umut Daşdan’ın eşlik ettiği Taksici esnafını ziyaret etme programı gece saat: 10.15 te başladı ve saat: 01.30’ da sonuçlandı. Özellikle Taksici esnafının mevcut sorunlarını dinleyen Süslü, Taksici esnafını rahatlatacak ve mutlu edecek projelerini açıkladı. Özellikle DURAK YERİ VE MEKÂN sıkıntısı çektiklerini Süslü’ye anlatan Taksiciler, kendilerini gece yarısı ziyaret etmelerinden ve sorunlarına eğilmelerinden dolayı Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Belediyesi Başkan A. Adayı Yrd. Doç.Dr. Hüsnü Süslü’ye teşekkür ettiler.
İLGİ VE HEYECAN GİTTİKÇE ARTMAYA BAŞLADI
Gün geçtikçe kendisine gösterilen yoğun ilgi ve güvenden dolayı gündüz çalışmalarını gecenin geç saatlerine kadar dur durak demeden devam ettiren süslü, her kesimden çok büyük ilgi görmeye ve destek almaya başladığı gözlemlendi. Yaklaşık BEŞ ay önce başlattığı yerel seçim çalışmalarını Kartal’ın her bölgesine yayan ve yere basmadık yer bırakmayan Süslü’ye gösterilen yakın ilgi ve destekler dikkat çekiyor…Haber-foto: Fethi Satıcı

📆 03 Aralık 2013 Salı 09:40   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR