MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » TAK KARTAL 4 YAŞINDA
TAK KARTAL 4 YAŞINDA

 

Kartal Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren TAK Kartal Tasarım Araştırma ve Katılım Grubu, kuruluşunun 4. yıl dönümünü Kartal Meydanı’nda gerçekleştirdiği “Çaputunu Kap Gel” etkinliğiyle kutladı.

 

Etkinliğe Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Mustafa Fehmi Okay ve Gökhan Yüksel, Meclis Üyeleri, TAK Kartal Kurucusu ve Şehir Planlamacı Faruk Göksu, Kartal Belediyesi Birim Müdürleri, iştirak şirketlerinin yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Etkinlik kapsamında Kartallı tasarımcılar, kadınlar ve gençler, yanlarında getirdikleri kumaş parçalarını hazırlanmış olan fileye bağlayarak bir gölgelik tasarladı. Tasarlanan gölgelik, Kartal Meydanı’nda yerini aldı. Etkinliğe Kartal Kadın Ürünleri Pazarı üyeleri de destek verdi.

 

Başkan Altınok Öz’den Doğum Günü Mesajı

 

Etkinliğin ardından, TAK Kartal’ın kuruluşunun 4. yıl dönümüne değinerek konuşmasına başlayan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz; “4 yılda çok büyük mesafe kat ettik. TAK Kartal’ın; sosyal belediyecilik açısından, katılım açısından, projeleri halkla birlikte yapma açısından bize hem büyük katısı oluyor, hem de doğru projeyi oluşturmamıza fırsat veriyor. Burada bir meydanın nasıl kullanıldığını araştırdılar ve böyle bir proje ortaya koydular. Çaputunu alan geldi. Buraya taktı ve böyle değişik bir şey ortaya çıktı” dedi.

 

Konuşmaların ardından ‘Tasarla Tak Ödül Töreni’ gerçekleştirildi. Törende 5 tasarımcının tasarımları TAK’dir edildi. Mustafa Sinan Çorak, Emin Çopur, Gonca Şengel, Deniz Yıldırım, Onur Karavılkov ve Aykut Küç, ödüllerini Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, TAK Kartal Kurucusu Faruk Göksu ve

 

 

 

Galeri
📆 23 Ağustos 2017 Çarşamba 17:51   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR