MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » TAKIMI BAŞKAN KARAER UĞURLADI
TAKIMI BAŞKAN KARAER UĞURLADI

 

Bal liginin flaş takımı Kartal Bulvar Spor Nevşehir Kampı başladı. 25 i futbolcu olmak üzere toplam 35 kişi rahat geçen bir yolculuktan sonra Nevşehir –Gülşehir Kartal Belediyesi Sosyal Tesislerin’de kampa girdi. 9gün sürecek olan kamp döneminde futbolcular sabah ve akşamüzeri olmak üzere günde 2 antrenman yapıyorlar.

BAŞKAN BAŞARI DİLEĞİNDE BULUNDU

Kartal Bulvar Spor Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Karaer saat 22.30 da kartal bulvar spor tesislerinden hareket eden kafileyi uğurladı ve başarı dileğinde bulundu. Yaklaşık 9 saat süren rahat bir yolculuktan sonra sabah 07.30 da kamp yerine ulaşan, kartal otele yerleşen bulvar spor kafilesiyle kartal belediyesi sosyal tesisler yöneticisi Şahap Hanoğlu bizzat karşıladı ve özel ilgi gösterdi. Kahvaltı yaptıktan sonra odalarında istirahat eden futbolcular saat 17.00 da Gülşehir Stadında günün ilk çalışmasını yaptı.


HAVA ÇOK SICAK

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcak hava şartlarına rağmen futbolcuların çok hırslı görünmeleri dikkat çekti. Kültür fizik hareketleriyle ısınan futbolcular düz koşu yaparak günün ilk çalışmasını sonuçlandırdı. Bulvar Spor Kulüp Müdür Yardımcısı Hüseyin Şenel Bulvar Spor Sportif Direktörü Cemal Zaza , Teknik Direktör Mehmet Uğurluer, Antrenörler Refik Yıldırım, Şevki Demir, Masör Erdal Aktaş, Malzemeci Enver Ulucan ve Kafile Şoförü Yetiş Uçar özellikle futbolcularla yakından ilgilenmeleri ve motive etmeleri dikkat çekiyor.

Bulvar Spor Sportif Direktörü Cemal Zaza, mütevazi bir aile kulübü olduklarını, birlik ve beraberlik ortamında gayet olumlu geçen bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, “ Özellikle Bulvar Spor Kulübüne güzel bir kamp ortamı hazırlayan Kartal Belediye Başkanımız Sayın Opr. Dr. Altınok Öz beyefendiye şahsım ve kulübüm adına teşekkür ediyorum. Bu arada Kapadokya Kartal Hotel Yöneticisi Sayın Şahap Hanoğlu’na ve tesis personellerine çok teşekkür ediyorum. Kendimizi evimizde gibi hissediyoruz. Bu arada hatırlatma gereği duydum tabi ki hedefimiz bal liginde şampiyonluk iddamızı sürdürmektir. Önceden de belirttiğim gibi biz mütevazı bir futbol kulübüyüz tabi ki futbolcularıma güveniyorum hepsi birer genç yetenek ve geleceği olan futbolculardır. Yorumunu yaptı
Zaza, Kamp süresinde bazı takımlarla hazırlık maçı oynayacaklarını sözlerine ekledi.

 

FETHİ SATICI
Nevşehir’ den bildiriyor.

Galeri
📆 25 Ağustos 2017 Cuma 13:03   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR