MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Toplum » Takımın mücadele gücü beni mutlu etti.
Takımın mücadele gücü beni mutlu etti.

Takımın mücadele gücü beni mutlu etti.

Çok önemli bir mücadele içerisinde olduğumuz net olarak ortada. Ligdeki rakipleri ne isimleriyle nede ligde bulundukları konumlarıyla değerlendirme şansım yok. Benim için hafta sonu oynayacağımız her maç amacımıza ulaşmak adına bir araç.

Takımın mücadele gücünün yüksekliği beni son derece mutlu etti. Rakip takım özellikle oyun 1-0 bizim lehimize döndükten sonra bize farkı arttırabileceğimiz açıklar verdi. Eğer futbolculuğunu göstermek isteyen oyuncularım varsa bu açıkları değerlendirmek durumunda. Çünkü doğru tercihler yapsak maçı 3-0’a 4-0’a götürebileceğimiz oyunu son dakikalar stres yaşayarak geçirdik. Bunu da uzun zamandır kazanamamanın takımın üzerinde yarattığı etkiye bağlıyorum. Bu galibiyetle bununda kırıldığını düşünüyorum.

Hiçbir haftaya tam başlayamadığım için son derece üzgünüm. Özellikle ilk devreden gelen bu kart problemleri her hafta bana bir veya iki oyuncu kaybettiriyor. Ama en azından Sait ve Dündar dışında pozisyon gereği olmayan kartlar görmüyoruz. Tekirdağspor maçında Sait, Ankara Demirspor maçında da Dündar’ın gördüğü kartlar futbol dışı kartlardı ama artık futbolcularım mücadele ederek kart görüyor, bu beni mutlu ediyor. Kartların yanı sıra Onur’dan sonra Cizrespor maçında çok üzücü bir şekilde kolu kırılan Baran’ı kaybettim, zaten sayısal olarak problemlerimiz vardı, bu olay ayrıca beni çok üzdü. Kart cezalısı bir – iki hafta sonra dönüyor ama böyle ciddi sakatlıklarda geri dönüşler kolay olmuyor.

Cizrespor maçından alınan 3 puan oyuncularıma özgüven getirmesi ve lige tutundurması adına son derece önemliydi. Kendi adıma şunu çok net söyleyebilirim ki benim için her şeyin önemi, neticesi sezon sonunda ortaya çıkacak. Dediğim gibi oyunlar amaca ulaşmak için sadece araç. Ama Cizrespor maçında oyuncularımın göstermiş oldukları mücadeleden dolayı da teşekkür ediyorum

📆 07 Şubat 2017 Salı 09:22   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR