MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » TAMİRHANE ÇINAR CADDESİNDE ESNAF EYLEMİ
TAMİRHANE ÇINAR CADDESİNDE ESNAF EYLEMİ

Cevizli Tamirhane Çınar caddesinde esnaflar eylem yaptı.

Dükkanlarının önlerine koydukları tazgahları kaldırmaları adına Kartal Belediyesi tarafından uyarılan Çınar caddesi esnafı Zabıtanın kaldırmaları istedikleri tezgahların üzerindeki sattıkları ürünleri yol ortasına dökerek yolu trafiğe kapatıp eylem yaptılar.

DSCF6452

ATİLLA MÜDÜR SORUNU ÇÖZDÜ
Eylemde konuşan esnaflar Kartal Belediye Başkan’ı Öz’ün oraya gelmesini istediler. Lokantaların sahiplerinden bir kaçı bizler dükkanımızın önüne koyduğumuz masalar için Belediyeye işgaliye ödüyoruz kaldırmayız dediler. Diğer esnaflarda zabıtalarla ufak yollu ağız münakaşası yaşadılar. Emniyet güçlerinin kontrolünde yatıştırılan olaylar büyümeden Kartal Zabıta Müdürü Atilla İlgün’ün olay yerine gelmesiyle de son buldu. Müdür Atilla İlbey olaya müdahale ederek esnaflarla tek tek konuştu ve sorunu orada büyümeden çözdü.

DSCF6429

VATANDAŞLARDAN KALDIRIMLARDA YÜRÜYEMİYORUZ DİYE ŞİKAYET VAR:
Zabıta Müdürü yaptığı açıklamada biz geçen 5 yılda esnafımıza bu anlamda zorluk çıkarmadık ama son zamanlarda kaldırımlar iyice işgal edilmiş durumda olup bu semtte yaşayan vatandaşlarımızdan yollarımız kapandı kaldırımlarda yürürken zorluk çekiyoruz diye şikayetler gelmeye başlayınca bizlerde görevimizi yapmak zorundayız dedi. Bir iki büyük esnafın daha çok işgal ettiği kaldırımları yayalarımızı rahatsız etmeden kullanacakları sözünü aldık esnaflarımızdan. Bizler Belediye olarak gecen 5 yıllık dönemimizdede yeni dönemimizde de esnafımızın yanında olduk ve onların menfaatleri için çalıştık ve de çalışmayada devam edeceğiz dedi.
Semt esnaflarından bazıları seyyarların yolları daha çok işgal ettğiğini ve asıl tıkanıklığı onların yarattığını söyleyince Müdür İlgün cumartesi ve pazar günleri zabıta ekip sayısını 2 katına çıkarma sözü veriyorum dedi ve hemen orada bu emri zabıta komserlerine yineledi.

 
Cadde esnafı olay tatlıya bağlanınca eylem için yola döktükleri ürünleri toplayıp az aşağıda bulunan Caminin altında bulunan hayır kermesine bağışladılar ve böylece eylemde son buldu.

Galeri
📆 22 Mayıs 2014 Perşembe 19:53   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR