MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » TEDAŞ’TAN OLAĞANÜSTÜ HİZMET
TEDAŞ’TAN OLAĞANÜSTÜ HİZMET
Günlük yaşamımızın olmazsa olmaz varlığı elektriğin bizlere ulaşana kadar geçtiği aşamaları nedense hiç düşünmeyiz. Oysa beş dakika bile onsuz kalsak hayatımız neredeyse durma aşamasına gelir.
  Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (TEDAŞ) Ülkemizdeki enerji nakil hatlarının yapılması, işletilmesi ve arızalarının giderilmesi dışında çok daha önemli ve hayati bir konuda liderlik yaparak, Türkiye’de 36.5 Kv altındaki güçlerde çalışan personelin yetiştirilmesi, eğitilmesi ve yeterlilik belgesi verilmesi görevini üstlenerek büyük bir hizmet daha yapıyor.
  TEDAŞ bu hayati önemdeki görevi yaparken, oluşturduğu eğitim merkezlerinde kursiyerlerine her türlü konforu ve rahatlığı sunarak, 20-25 kişilik sınıfları ile tam bir kolej havasında eğitim-öğretim sunuyor. Türkiye’nin her bölgesinden gelen personelin konaklama ve yemek gibi ihtiyaçlarını da bu tesislerde 5 yıldız otel standartlarında gerçekleştirmek için de olağanüstü bir çaba gösteriyor.
  Konusunda oldukça deneyimli, kendini kanıtlamış, hem saha çalışmaları ile hemde teori bilgileriyle donatılmış eğitmenleri ile müthiş işlere imza atıyor.
  Verdiği eğitimlerle yüksek kalitede kalifiye eleman yetiştiren ve son derece tehlikeli ve bir o kadar da önemli olan elektriğin sorunsuzca evlerimize ve iş yerlerimize ulaşmasını sağlayan personelin kaliteli olmasını temin eden TEDAŞ, 5 yılda bir de eğitim tekrarları yaparak, gelişen teknolojiden, belgelendirdiği personelin bihaber olmasının önüne geçmeyi de ihmal etmiyor. İş güvenliği ve iş şağlığı konularında, emniyet tedbirlerini de kapsayan dersler ile öğrencilerini kapsamlı bir eğitimden geçirerek olası kazaların azamiye indirilmesi konusunda da oldukça dikkatli davranıyor.
                               TUZLA EĞİTİM MERKEZİ
  TEDAŞ Genel Müdürlüğü Performans Daire Başkanlığınca hizmet veren Tuzla Eğitim Merkezi, TEDAŞ’ın diğer merkezlerinde olduğu gibi kursiyerlerce tercih edilirken, eğitimin ve konaklamanın üst seviyelerde oluşu ile de takdirleri hakediyor.
  Müdür Aytekin Yolcu yönetiminde ve Tayfun Eres’in şefliğinde çalışmalarını sürdüren Tuzla Eğitim Merkezi, konulara hakimiyeti mükemmel olan Emine Çil, Hakan Aras, Oktay Öztekin, Umur Bayer ve Oğuz Künbül gibi öğreticileri ile üst seviyede verdiği eğitimleri hiç aksatmadan sürdürüyor. Kursiyerlerin eğitim süresince hem eğlenip hemde öğrendikleri ve sıkılmadan eğitimlerini tamamladıkları merkezde verilen konaklama ve yemek gibi hizmetlerinde profesyonelce gerçekleştirdiğini de unutmamak gerek.
  Enerji sektöründe çok önemli bir işlevi yerine getiren TEDAŞ bu hizmetleri ile ülkemize kattığı değerden dolayı kutlanması ve taltif edilmesi gereklidir.
  Türkiye’de gündemin hep iç karartıcı dünyasından uzaklaşarak, “Ülkemizde güzel şeyler de oluyor” dediğimiz bu hizmeti verenleri kutluyor başarılar diliyoruz.
EKAT ( Elektrik Kuvvetli Akımlar Tesislerinde Çalışma Belgesi ) almak isteyenler ve konu ile ilgili daha detaylı bilgilere ulaşabileceğiniz adres ve telefonlar şöyle:
 İstasyon Mahallesi. İstasyon Caddesi. No:77 Adliye Yanı. Tuzla / İSTANBUL
Tel: 0 216 447 33 10
Fax: 0 216 447 33 11
Galeri
📆 27 Aralık 2016 Salı 21:59   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR