MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Politika, Toplum » TEMURHAN YILDIZ ADAYMI DEĞİLMİ?
TEMURHAN YILDIZ ADAYMI DEĞİLMİ?

Ak Parti Kartal belediye Başkanlığına aday adayı olan 18 isimden Av.Temurhan Yıldız ismi ön plana çıktı ve geçtiğimiz cumartesi akşamından bu güne kadar onun Ak Parti Kartal Belediye Başkan adayı olduğu söyleniyor. Ak Parti İstanbul İl Başkanlığından resmi bi açıklama gelmezken Temurhan Yıldız ismi ortaya çıkıverdi.
Peki gerçekten Ak Parti Kartal Belediye Başkan adayı Av.Temurhan Yıldız’mı..?
Kartal Halkı ve Ak Parti seçmeni Temurhan Yıldız ismine kenetlenmişken başka bir isim ortaya cıkarmı..? Temurhan Yıldız ismi ön plana çıkarılıp bir nevi Kartal seçmenine yoklamamı çekiliyor? Yıldız ismi tutmazise biz resmi açıklama yapmamıştık zaten deyip bir başka isim mi aday gösterilecek…?
Ak Parti Kartal ilçe yönetimi ve Parti üyeleri Temurhan Yıldız’ı ne kadar kabul ettiler ve onunla ne kadar bu yola devam edecekler. Ak Parti Kartal’da seçimi alabilecekmi?
Üç dönem Belediyeyi kaybetmemiş olan Refah Partisi ve uzantısı olan Ak Parti  Syn Temurhan Yıldız’ın İlçe Başkanı olduğu dönemde Kartal’ı CHP’Ye kaptırmıştı. Şimdi kendisi aday oldu ve Kartal’ı CHP’den geri almak için doğru isim Temurhan Yıldız’mı..?
Kartal Halkı Temurhan Yıldız’ı ne kadar tanıyor ?
Sokaktaki seçmen ne diyor..? Kartal’da ikinci Bekir Kılıç vakası yaşanırmı..? Ak Parti Kartal’da adı açıklanmayan diger adaylar Temurhan Yıldız’ı destekleyecekmi..?
Tüm bu soruların cevaplarını ilerleyen günlerde göreceğiz ama gerçek olan bir şey var Kartal’da bu seçimler oldukça çekişmeli geçeceğe benziyor. Kartal Halkı için ve bu yarışta rol alan Partiler ve adaylarına hayırlısı ne ise o olsun diyoruz ve başarılar diliyoruz…
istanbul34gazetesi

Etiketler:
📆 22 Ocak 2014 Çarşamba 10:42   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR