MENÜ ☰
ARTDUŞ
Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
.
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Politika, Spor, Toplum » Temurhan Yıldız’dan Kartalspor’a ziyaret
Temurhan Yıldız’dan Kartalspor’a ziyaret

Ak Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Av. Temurhan Yıldız, Kartalspor yönetici ve futbolcuları kulüpte ziyaret etti.

 

Yıldız, önce kulüp yönetim Kurulu Üyeleri Bayram Kanaç ve Murat Aygün ile görüştü. Kulübün genel durumu hakkında bilgi aldı, yaşanan maddi sıkıntıların nasıl aşılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulundular.

 

Kanaç ve Aygün Kartalspor’un  ligdeki durumu play off şansının devam ettiğini belirtiler. Takım kadro olarak şuan fena değil, maddi sıkıntılardan dolayı rahat değiliz. Belediyenin desteği oluyor fakat yeterli değil, gelirlerimiz temlikli durumda. Kartalspor’a Kartal halkı biran önce gereken desteği ve sahiplenmeyi göstermesi gerekir” dediler.

Temurhan-Yıidiz-Kartalspor-

Futbolcularla antrenman esnasında görüştü başarılar diledi.

Temurhan Yıldız, kulüp binasından stada geçerek antrenman yapan futbolcu ve Teknik Direktör Şaban Yıldırım ile görüştü. Takımın performansı hakkında bilgi aldı, futbolcularla sohbet etti.
Temurhan-Yildiz-Kartalspor-

Yıldız, “ Ak Parti anlayışı her zaman spora destek veren anlayıştır. Başarıya endeksli çalışmalar yürütüyoruz. Bakınız Kartal Belediyesi Ak Parti yönetimindeyken Kartalspor 1. Lig’e çıktı, başarıdan başarıya koşuyordu. Altyapısıyla güçlü bir kulüp idi, ne yazık ki bugünkü tablo içler acısı. Hiç merak etmeyin bizler yine Kartalspor’u üst liglere taşıyacağız. Altyapıyı güçlendireceğiz, tesislerimizi yenileyeceğiz, umudunuzu kırmayın” dedi.

📆 14 Mart 2014 Cuma 10:44   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR