MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » TEPE NAUTILUS’un Soma’ya yardım kampanyası devam ediyor
TEPE NAUTILUS’un Soma’ya yardım kampanyası devam ediyor

İstanbul’un iki yakasını buluşturan Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi’nin, okula dönüş etkinlikleri kapsamında başlattığı Soma’ya yardım kampanyası devam ediyor.

 

Tepe Nautilus’un Soma’ya yardım kampanyasına dikkat çekmek amacıyla hafta sonu gerçekleştirdiği gerilla etkinliklerinde temsili Soma işçileri, Nautilus Meydanı’nda buluştu. Kartal – Kadıköy metro hattında ve Marmaray’da farklı duraklardan metroya binen temsili işçiler, Tepe Nautilus’un bulunduğu Ayrılık Çeşmesi Durağı’nda indi. Ellerinde bulunan ‘Soma’ya Yardım’ yazılı kutuları, Nautilus Meydanı’ndaki yardım kumbarasına kadar taşıyan işçiler Tepe Nautilus ziyaretçileri ve Kadıköylülerin yoğun ilgisiyle karşılandı.

 
Tepe Nautilus’un 22 Eylül’e kadar devam edecek ‘Soma’ya Yardım’ kampanyasına katılabilmek için AVM’de bulunan mağazalardan 50 TL’lik alışveriş yapmak yeterli olacak. Alışveriş belgesini danışmaya gösteren ziyaretçiler AVM yönetimi tarafından sağlanan kırtasiye malzemelerini dev yardım kumbarasına atarak, Soma’daki öğrencilere yardım gönderebilecek. Dileyen ziyaretçiler kendi satın aldıkları kitap ve kırtasiye malzemelerini dev kumbaraya atarak kampanyaya katkıda bulunabilecek.

 

 
Tepe Nautilus,  eylül ayında yoğun olarak yapılan okul alışverişlerinde Soma faciasında hayatını kaybeden madencilerin çocuklarını unutturmamak amacıyla başlattığı kampanyayla,  Soma’daki öğrencilerin 2014-2015 eğitim-öğretim yılındaki okul ihtiyaçlarının bir kısmını karşılamayı hedefliyor.

 
Tepe Nautilus yardım kumbarasında toplanan kırtasiye malzemeleri, kampanya sonunda, yardım yapan tüm kurum ve ziyaretçilerin isimleri ile birlikte Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yönlendirdiği okullara AVM Yönetimi tarafından teslim edilecek.

📆 18 Eylül 2014 Perşembe 19:35   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR