MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Kartal, Kültür-Sanat, Manşet, Toplum » “Terzinin Türküsü” Kartal’da Sahnelendi
“Terzinin Türküsü” Kartal’da Sahnelendi

                        

 

Kartal Belediyesi, tiyatro severleri birbirinden güzel oyunlarla buluşturmaya devam ediyor. Tiyatro 3023’ün sahnelediği “Terzinin Türküsü” adlı oyun, Uğur Mumcu Yaşam Kalitesini Yükseltme Merkezi’nde izleyicilerin karşısına cıktı. Sevilen tiyatrocu Veysel Diker’in yazıp yönettiği oyunun başrollerinde Veysel Diker, Hülya Şen, Arzu Yanardağ ve Ferdi Kurtuldu rol alıyor.

Bir terzinin zamana uyum sağlayamaması sonucu, ailesi ve kendi içindeki huzursuzluklarını anlatan, içinde 8 tane türkünün canlı orkestra ile söylendiği, oyun ücretsiz olarak Uğur Mumcu Yaşam Kalitesini Yükseltme Merkezi’nde sahne aldı. Uğur Mumcu halkının yoğun ilgi gösterdiği ve ayakta izlenen oyun izleyicilerden bol alkış aldı.

Tiyatro 3023’ün yönetmeni Veysel Diker, “Terzi’nin Türküsünü ilk defa oynuyoruz ve oyunun ilk prömiyerini de Kartal’da yaptık. Sizlerin ilgisi ve alkışları bizleri çok mutlu etti. Sizler var oldukça bizler de var olacağız. Siz izleyicilere buluşmamızı sağlayarak ve bize bu imkânı tanıyan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e ve Kültür Müdürü Adem Uçar’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Oyunun sonunda Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz adına Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adem Uçar sanatçılara teşekkür ederek, “Bizleri onurlandırdınız. Bu oyunu ilk defa Kartal’da prömiyer yapmanız ve izleyicilerin yoğun beğeni alması beni de mutlu etti. Sizlere çok teşekkür ediyorum, önümüzdeki aylarda sizleri yine Kartal’da ağırlamaktan ve  oyunlarınızı izlemekten onur duyacağız” diyerek Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz adına sanatçılara plaket takdim etti.

 

 

 

Etiketler: , ,
📆 22 Kasım 2013 Cuma 09:29   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR