MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Kartal, Manşet, Toplum » Toprak Dede Öğrencilerin Gönlünü Fethetti
Toprak Dede Öğrencilerin Gönlünü Fethetti

TEMA Vakfı Onursal Kurucu Başkanı Hayrettin Karaca Kartal Soğanlık’ta Medine Tayfur Sökmen İlkokulunda öğrencilerle buluştu.

 

Öğrencilerin kendisine yazdıkları anlamlı mektuptan etkilenen Karaca; Onların nazik davetini geciktirmeden kabul etti ve 26 Mart Çarşamba günü okulun yolunu tuttu.

 

Sabahın erken saatlerinden itibaren Toprak Dede Hoş geldin pankartları ile dedelerini bekleyen öğrenciler oldukça heyecanlı idi. Aracın kapısı açılıp, Karaca göründüğünde heyecanları doruğa çıkan öğrenciler çığlıklarla ve alkışlarla misafirlerini karşıladılar.

 

Öğrencilerle sarmaş dolaş olan Karaca her biri ile teker teker ilgilendi ve şakalaştı.

 

İlk söyleşi Minik TEMA Öğrencilerinin bulunduğu Zuhal Öğretmenin sınıfında gerçekleştirildi.

tema-vakfı

 

Hayrettin Karacanın sorduğu sorulara mantıklı yanıtlar verilince hayretini gizleyemeyen Karaca Öğrencileri ve onları çevreci kişilikli yetiştiren Zuhal öğretmeni defalarca tebrik etti.

 

TEMA Gönüllüsü öğrenciler Karaca’ya şiirler okuyup, şarkılar söylediler, yazdıkları mektupları da okudular. Toprak Dede de onlara hayatından kesitler anlatarak, nasihatler verdi.

 

Öğretmenlerle de sohbet eden Hayrettin Karaca, en sevdiği mesleğin öğretmenlik olduğunu belirterek, çok kıymetli insanları yetiştiriyorsunuz dedi.

 

Okulun bahçesinde tüm öğrencilere hitap eden Karaca doğal varlıkları korumaları için öğütler verdi.

 

Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürünün de hazır bulunduğu söyleşiye TEMA Vakfı İstanbul 1. Bölge Temsilcisi Tamer Aner ve TEMA Gönüllüleri de katıldı.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu’nun da öğrencilere öğütler verdiği söyleşi sonunda; Başta öğrenciler olmak üzere Milli Eğitim Müdürü, Öğretmenler, Davetliler ve en çok da Hayrettin Karaca mutluydu. Toprak Dede çocuk yaştan itibaren çevreci yetişmenin önemini vurgulayarak ziyaretini tamamladı.

 

📆 28 Mart 2014 Cuma 08:38   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR