MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Toplum » TREN GELİR HOŞ GELİR DE NE ZAMAN GELİR ?
TREN GELİR HOŞ GELİR DE NE ZAMAN GELİR ?

Yaklaşık 4 yıldır demiryoları iyileştirme çalışmaları adı altında tren yollarının genişletilme çalışmaları yapılmaktadır.

 

Gebze’den Haydarpaşa’ya kadar olan güzergah üzerinde yapılan çalışmaların Kartal ayağında oluşan olumsuz gecikmelerden dolayı tren yolunun birtürlü bitmemesi Kartal istasyon esnafını adeta isyan ettirdi.
Ayrı bir belirsiz konu da istasyonun nereye yapılacağı !

 

Eski yerinemi yoksa halk arasında çıkan söylentilerde olduğu gibi Neyzen Teyfik meydanın olduğu bölgeyemi…
Demiryolu iyileştirme çalışmalarının uzaması sebebiyle Kartal’da bulunan alt geçitlerde adtea korku tüneli gibi. İstasyonun oradaki alt geçitten geçmeye yürek ister.

 
Kartal halkı şu sorunun cevabını çok merak ediyor. Bu çalışmalar ne zaman tamamlanacak…

 
İstasyon esnafı ülkede var olan ekonomik darlığın üzerine birde kendi caddelerindeki bu karmaşanın işlerinde iyice durgunluk yarattığını ve zaten az olan işlerinin neredeyse durma noktasına geldiğini söylediler.
Bir zamanlar kiralayacak dükkan bulunamayan caddede şimdilerde aylardır boş olan dükkanlar var. Eski cazibesini kaybeden İstasyon caddesinin akıbeti ne olacak ve eski canlılığına kavuşacakmı ?

 
Esnafın son olarak söyledikleri şunlardı;

 
Bu konu artık tahammül sınırlarına dayandı ve bizler İstasyon caddesi esnafı olarak rahatsızlığımızı sizlerin aracılığıyla yetkililere duyurmak istiyoruz ve Yetkililerin bu sese kulak vereceğini umuyoruz …
İstanbul34 gazetesi olarak bizlere bu konudaki şikayetlerini dile getiren esnafın bir an önce eski günlerine kavuşmasını dileriz. Konu ile ilgili yetkililerinin duyarsız kalmayacağını umuyoruz.

 
Haber.Foto: Nuray YILMAZ

Galeri
📆 15 Kasım 2016 Salı 13:13   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR