MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » TÜM BU OLANLAR ÜLKEMİZİN DEMOKRASİ AYIBIDIR
TÜM BU OLANLAR ÜLKEMİZİN DEMOKRASİ AYIBIDIR

Demokrat Parti Kartal İlçe Başkan’ı İshak Kamberoğulları: Zaman Gazetesine yapılanlar Demokrasi ayıbıdır dedi ve yaptığı basın bildirisinde gündemdeki olaylarla ilgili şu açıklamalarda bulundu..

 

 
” Zaman Gazetesine yapılan baskın bağımsız Türk Basınına yapılmış bir darbedir. Ne oldu da düne kadar el ele ,kol kola birlikte verdiğiniz mücadele son buldu ve şimdilerde karşısında duruyorsunuz.
Paralel yapı diyerek tukaka ilan ettikleriniz düne kadar yanınızdaydılar, birlikte her türlü yanlışınıza doğru diyerek arkanızda hatta yanınızda yer alan tüm taraf medyasını karşınıza aldınız.
Sormak istiyorum sizlere ne oldu ? Acaba birlikte yaptıklarınızı çok iyi bildiklerinden dolayımı bu korkunuz.

 

YA KILIÇDAROĞLU’NA NE DEMELİ ?
Tencere dibin kara seninki benden kara; Özdeyişine uyan bir açıklama yapan CHP Genel Başkan’ı Sayın Kılıçdaroğluna ne demeli ,açıklamanın muhatabıda Sayın Hülya Avşar hal böyle olunca benzetmemizde tamda konuya oturmuş durumda oluyor.
Sayın Kılıçdaroğlu ve Sayın Avşar birbirleri için sarf ettikleri sözlerde tamda kendilerine yakışanı söylemişler ve bir başkasına söyleyecek söz bırakmamışlardır. Biri Parti Genel Başkan’ı belki gün gelecek Ülkenin Başbakan’ı olmaya aday bi namzet diğeride aykırılığı ile ünlenmiş sanatçılarımızdan biri olan Hülya Avşar.
Bir Başbakan namzeti bir sanatçı ile uğraşarak kendine bu yönde pirim yaptırmaya çalışmıştır, fakat dahada acısı bir sanatçının yalakalık yaparak tüm Türkiye’nin de bildiği ve kaçak yapı olarak yapılan Atatürk’ün halka açılması için ve halkın yararına kullanılması için hibe ettiği kendi öz malının üzerine yapılmış kaçak sarayı benimsemiş ve hak verip aksine eleştirmemiştir.
Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkan’ı var olan Çankaya Köşk’ünü kasvetli bularak bir yenisini yaptırıyor ve oraya yerleşiyor. Ne var bunda diyebilirsiniz ,yasaları hiçe saymadan ,o kadar aşırıya kaçmadan,o kaçak yapı için milyarları hatta katrilyonları harcamadan bu Ülke insanının hakları hiçe sayılarak, fakirlerin,işssizlerin,sefalet içinde yaşayanların feryatlarına aldırmadan yapıldığı için çok şey var hemde çok…

 
Mevcut Hükümetin Bakanları ,Başbakan Yardımcısı çıkıyor Millet vekillerine sağlanan bukadar imkanın az olduğunu söylüyor ve emeklilikleri garantiye alınsın diye kendilerince yasalar çıkarıyorlar. Allah gözünüzü doyursun diyor başkada bir şey demiyorum.
Sonuç olarak şunları söylemek istiyorum, eğer Türk Halk’ı seçmeni bu aymazlığın,bu ar damarı çatlamışlığın farkına varmazsa yapılan bukadar yolsuzluğun ,arkasında durmaya devam ederse Türkiye’de Siyaset bitmiştir. ”Adam sendecilik” , ”Bana dokunmayan yılan bin yaşasın” mantığı devam ettikçe bu Ülke dönülmeyecek bir yola girmiştir ve uçuruma doğru sürüklenmektedir.
Son sözüm şudur ki ”Uyan ey Türk Millet’i uyan” diyorum”…..

 
Saygılarımla
İshak Kamberoğulları
Demokrat Parti Kartal İlçe Başkan’ı

 

📆 19 Aralık 2014 Cuma 13:50   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR