MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » TÜM EMEK İŞ SİTESİ YÖNETİMİNDEN BAŞKAN ALTINOK ÖZ’E TEŞEKKÜR PLAKETİ
TÜM EMEK İŞ SİTESİ YÖNETİMİNDEN BAŞKAN ALTINOK ÖZ’E TEŞEKKÜR PLAKETİ

Tüm Emek İş Sitesi Yönetimi, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette site yönetimi tarafından, ruhsatı ve iskanı bulunmayan sitelerinin dönüşmesi için göstermiş olduğu gayretten ve yoğun çalışmalarından dolayı Başkan Altınok Öz’e plaket verildi.

 

Ziyarete Tüm Emek İş Sitesi sakinleri adına Tüm Emek İş Sitesi Yönetim Başkanı Kadir Doğan ve yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Gümüşsu, Yılmaz Eryiğit, Ali Fahri Elmas, Recep Öksüz ve Âdem Yazlı katıldı.
7a4e063f-b3fa-43c6-8c9c-052bdbd55ad1

Kartal Soğanlık Yeni Mahalle’de yer alan 332 daire, 7 adet bloktan oluşan Tüm Emek İş Sitesi Yönetimi, ‘Kentsel Dönüşüm, Yerinde Dönüşüm ve Deprem Dönüşüm’ kapsamında göreve başladığı 2009 yılından itibaren Kartal Belediyesi’nde ruhsatı ve iskanı bulunmayan sitelerin dönüşmesi için yaptığı yoğun çalışmalar ve üstün gayretleri dolayısıyla Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e teşekkür plaketi ve çini tabak verdi.

 

“Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır”

 

Tüm Emek İş Sitesi sakinleri ve yönetim kurulu adına site Başkanı Kadir Doğan yaptığı konuşmada: “Kartal Belediye Başkanımız Sayın Op. Dr. Altınok Öz’e ne kadar teşekkür etsek azdır. Tüm site sakinleri bizim sonumuz ne olacak diye kara kara düşünürken başkanımızın 2009 yılında göreve gelmesinden sonra sitemizi ziyaret etti. Sitemizin durumunu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na kadar taşıyarak, ruhsatı ve iskanı bulunmayan sitemizin dönüşmesini sağladı. Başkanımıza teşekkür plaketi vermek istedik. Göreve geldiği ilk günden itibaren sitemizin dönüşümüyle ilgili gösterdiği büyük gayretten ötürü başkanımıza şükranlarımızı sunuyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.” dedi.

 

“Hizmet etmek için bu göreve geldik”

 

Yapılan çalışmalar doğrultusunda vatandaşların takdirini kazanmanın çok güzel bir duygu olduğunu ifade eden ve plaket için Tüm Emek İş Sitesi yönetimine teşekkür eden Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Vatandaşlarımıza hizmet etmek için bu göreve geldik. Görevimizin gereğini yerine getirmenin huzurunu yaşıyoruz. Bunun doğrultusunda halkımız tarafından takdir edilmek de güzel bir şey. Marifet iltifata tabidir. Kartal için çalışmaya bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğiz.” dedi.

 

Galeri
📆 08 Haziran 2016 Çarşamba 13:26   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR