MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » TÜMSİAD GENEL BAŞKANI’NDAN STK’LARA BİRLİK ÇAĞRISI
TÜMSİAD GENEL BAŞKANI’NDAN STK’LARA BİRLİK ÇAĞRISI

TÜMSİAD GENEL BAŞKANI YAŞAR DOĞAN’DAN STK’LARA BİRLİK ÇAĞRISI

“TERÖRE KARŞI TEK SES OLALIM”

Dün akşam saatlerinde Ankara’da meydana gelen hain terör saldırısı sonrasında Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Genel Başkanı Yaşar Doğan, bütün sivil toplum kuruluşlarını teröre karşı birlik olmaya davet etti.

Yaşar Doğan, gerçekleştirilen bu son saldırıyı Türkiye’nin birlik ve beraberliğine atılmış bir bomba olarak nitelendirerek ‘şiddetle kınıyoruz’ dedi. TÜMSİAD Başkanı, birlik ve beraberliğimizi bozmaya, vatandaşlarımızın huzurunu kaçırmaya yönelik terör saldırılarıyla zor günlerden geçtiğimize ancak bu saldırıların amacına ulaşamayacağına dikkat çekti.

Bu hain saldırıların vatandaşlarımızın demokrasi ve huzur iradesini kırmaması gerektiğini ifade eden Doğan; “Bu güzel ülkemizin üzerinde yaşanan hain oyunlar karşısında ortak bir dil ve iradeyle karşı duruş sergilemeliyiz. Bütün sivil toplum kuruluşları olarak hep beraber toplu bir sesle terörü kınamamız gerekiyor. TÜMSİAD olarak buradan tüm sivil toplum kuruluşlarına birlik çağrısında bulunuyoruz. Gelin hep birlikte birlik ve beraberliğimize atılmış bu bombalara karşı tek ses olalım” diye konuştu.

Saldırının faillerinin bir an önce bulunarak hesap sorulması gerektiğine dikkat çeken Doğan, “Bu elim saldırıda, yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, tüm yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz” dedi.

📆 14 Mart 2016 Pazartesi 14:52   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR