MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Manşet, Toplum » Tünel inşaatında feci ölüm
Tünel inşaatında feci ölüm

 

 

Gebze-orhangazi-izmir otoyol projesi kapsamında inşaatı devam eden samanlı tüneli, gece yarısı feci bir kazaya sahne oldu. Tünelden kopan kayanın altında kalan işçi hayatını kaybetti.

 

Edinilen bilgiye göre hacı mustafa köse (37), samanlı tüneli inşaatında gece vardiyasında çalıştığı esnada tünelin üst bölümünden kopan bir kaya parçası kafasına düştü. Ağır yaralanan işçi, şantiyeye ait bir araçla hastaneye kaldırılmak için yola çıkarıldı. Araç olay yerine çağrılan ambulansla yolda buluşurken, ağır yaralı haldeki hacı mustafa köse ambulansa aktarıldı. Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralı, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Otoyol inşaatında 1 ay içinde meydana gelen ikinci ölüm vakası, şantiye çalışanlarını da yasa boğdu. Hacı mustafa köse’nin cenazesi, orhangazi devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından, cenaze kesin ölüm nedeninin araştırılması için bursa adli tıp kurumu’na gönderildi. Jandarma ekipleri ve savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Hacı mustafa köse’nin osmaniye’den tünel inşaatında çalışmak üzere geldiği, evli ve 1 çocuk babası olduğu kaydedildi.

Tünel inşaatında gece yarısı yaşanan talihsiz olay sonrasında tüneldeki kazı çalışmaları 1 günlüğüne durduruldu. Kaza nedeniyle personelin ve yöneticilerin son derece üzgün oldukları gözlendi. Tünel inşaatı bugün yeniden başlayacak.

 

 

Etiketler: , , ,
📆 28 Şubat 2014 Cuma 14:04   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR