MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Maltepe, Manşet, Spor, Toplum » TÜRK GÜREŞİ BİR DEĞERİNİ DAHA KAYBETTİ
TÜRK GÜREŞİ BİR DEĞERİNİ DAHA KAYBETTİ

Güreş camiası ve eski şampiyon güreşçiler Olimpiyat ve Dünya 2. Müzahir Sille’yi ebedi yolculuğa uğurladı.

 

Yaklaşık iki aydır yoğun bakımda tutulan ve Salı günü akşam üstü Ölüm’e Tuş olan 1960 Roma Olimpiyatlarının efsane İsmi ve Şampiyonu müzahir Sille, Maltepe Merkez camiinde Takım arkadaşlarının ve sevenlerinin katılımı ile ebedi yolculuğunu noktaladı.Sille,Başı büyük Mezarlığında toprağa verildi.
ÜNLÜ İSİMLER KATILDI
Müzahir Sille’nin cenazesine Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Yağlı Güreşten sorumlu As başkan Metin Başdemir, Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonları Ahmet Ayık, Tevfik Kış, Yaşar Yılmaz, Greko-Romen Güreş Milli takım Eski Teknik direktörü Necdet Uçarın yanı sıra eski Milli Güreşçiler Op. Dr. Halil Kazım Gedik,Mehmet Avcılar,Şefik Namlı, Nuri Ayık, Atilla Oktav, Nizam Çebi,Cahit Ağıskalıoğlu,Kazım Toptu,Üniversiteler arası Şampiyonu ve Başpehlivan Cemil Uzun,Milli Güreşçi ve Narkotik Şube eski Müdürü Haşmet Yöreli, Müzahir Sillenin Greko-Romen Güreş Milli Takım arkadaşı Fethi Satıcı,İstanbul Haber-İlan Gazetesi İmtiyaz Sahibi Kenan Çakal,Müzahir Sille’nin oğlu ve Eski Şampiyon Güreşçilerimizden Kudret Sille,annesi,kardeşi ve güreş camiasının bazı ünlü ve tanınmış isimleri katıldı. Bu arada Gençlik ve Spor Akif Bakanı Çağatay Kılıç, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın gönderdikleri Çelenkler dikkat çekti.
HASRET GİDERDİLER
Müzahir Sille’nin cenaze Törenine katılan ve yıllardan beri bir birini görmeyen eski Milli ve Şampiyon güreşçilerin bir birlerine sarılmaları ve birlikte fotoğraf çekmeleri de dikkatlerden kaçmadı.

Nuray Yılmaz

gres1 grs2 grs3 grs4 grs5 grs6 grs7

Galeri
📆 19 Mayıs 2016 Perşembe 13:48   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR